Jake Paul trakteert familie Jutta Leerdam op bizarre kerstcadeau's

Show & Tel
Jake Paul trakteert familie Jutta Leerdam op bizarre kerstcadeau's
Show & Tel

Jake Paul trakteert familie Jutta Leerdam op bizarre kerstcadeau's

Jake Paul trakteert familie Jutta Leerdam op bizarre kerstcadeau's

Jake Paul is in het land om de feestdagen te spenderen met ijsicoon Jutta Leerdam. Kerst wordt dit jaar gevierd met de schoonfamilie en de beste man kon natuurlijk niet met lege handen aankomen. Gelukkig stelde hij niet teleur en heeft hij zichzelf flink populair gemaakt in de Leerdam-tribe.

Hakjes van 800 piek

Geen Rituals-pakketjes als het aan Paul ligt. Hij zorgt ervoor dat alle voeten van de bloedverwanten van Jutta dit jaar in Louboutins worden gestoken. Een zeer rendabele tactiek om goedkeuring van je schoonouders te winnen. Aan de andere kant is dit het minimale wat Jake kon doen, aangezien de Amerikaan zo’n 20 miljoen per jaar opstrijkt met het maken van YouTube-filmpjes en het neerknokken van gepensioneerde boksers. Met Geox (die schoen die ademt) was hij zeker niet weggekomen. Vandaar dat de zusters van Leerdam nu de aardkloot bewandelen in hakken van minimaal 800 piek.

Gestoorde cadeau's

Natuurlijk wil Jutta pronken met zo'n vent. Ze plaatst een filmpje op TikTok van Jake die aan de deur van zijn schoonouders verschijnt met een kerstmuts en zijn tengels vol presentjes. "POV (point of view): je vriend verrast je familie met de meest gestoorde kerstcadeau's,'' schrijft ze erbij. Blijkbaar heeft Jake zijn schoonfamilie om hun schoenmaten gevraagd zodat hij 'slippers' voor ze kon kopen. Uiteindelijk bleken deze slippers dus stappers van Christian Louboutin te zijn.

Hoge standaard

Op TikTok is men niet bepaald onder de indruk van de vrijgevigheid van Jake. "Hij is miljonair, ik had niet anders verwacht,'' schrijft iemand. Een ander: "Hij heeft toch geld zat." Volgend jaar zal Paul toch grootser moeten uitpakken wil hij de aanhang van Jutta enthousiasmeren. Netjes, dat zet het weer even in perspectief voor Jutta: hou die standaard hoog, mop!

Bekijk de beelden van 'de ideale schoonzoon' hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties