Jeroen Pauw spreekt zich uit over deelname Expeditie Robinson

Show & Tel
Jeroen Pauw spreekt zich uit over deelname Expeditie Robinson
Show & Tel

Jeroen Pauw spreekt zich uit over deelname Expeditie Robinson

Jeroen Pauw spreekt zich uit over deelname Expeditie Robinson

Jeroen Pauw laat in de Oranjezomer weten dat hij totáál niet staat te springen op een uitnodiging voor avontuurlijk programma Expeditie Robinson. De presentator maakt zijn handen toch niet zo graag vuil.

Het programma

Expeditie Robinson, het avontuurlijke televisieprogramma waarin deelnemers op een afgelegen eiland moeten overleven en strijden om de titel van Robinson, daagt deelnemers uit om fysieke en mentale obstakels te overwinnen terwijl ze geïsoleerd zijn van de moderne samenleving. Het is een ultieme test van overlevingsvaardigheden, teamwork en doorzettingsvermogen. Veel bekende Nederlanders zijn door de jaren heen op dit avontuurlijke pad gegaan, maar Jeroen Pauw is een naam die opmerkelijk afwezig blijft.

'Moet er niet aan denken'

Het format van Expeditie Robinson draait voornamelijk om fysieke uitdagingen en sociale interacties in een afgesloten omgeving. Wellicht voelt Pauw zich meer thuis in de wereld van diepgaande discussies en het in de schijnwerpers zetten van maatschappelijke vraagstukken. Als hem gevraagd wordt of hij nooit aan het programma mee zou willen doen, luidt het antwoord: 'Nee, zeker niet zeg. Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee, helemaal niet. Ik vind, nee, nee… Elke vorm van ergens aan hangen of iets doen of een kuil graven… Ik moet er niet aan denken, nee'.

Jeroen's kapsel

Dat is in ieder geval een duidelijk antwoord. Tafelgast Rutger Castricum grapt hier nog even achterna: 'Je haar zit altijd wel zo alsof je kuilen graaft'. In plaats van beledigd te reageren, vindt Jeroen zich hier wel in: 'Mijn haar zit of ik op dat eiland ben, toch? Ja!' Helaas kunnen we zo te horen dus nooit een verschijning van Jeroen Pauw verwachten in Expeditie Robinson.

Helemaal kapotgemaakt

Ook Rutger ziet het televisieprogramma niet erg zitten. Volgens hem wordt hij wel regelmatig ervoor gevraagd. 'Ja, elk jaar. In Robinson word je eigenlijk helemaal kapotgemaakt. Daar heb ik helemaal geen zin in. Voor een camera! Ik geef het een half uur, dan zit ik bij een boom te janken. Verschrikkelijk, ja. Ik ben helemaal niet zo’n held'.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties