Josje Huisman van K3 is zwanger

Show & Tel
Josje Huisman van K3 is zwanger
Show & Tel

Josje Huisman van K3 is zwanger

Josje Huisman van K3 is zwanger

Een stralende Josje Huisman, ook wel bekend van K3, kondigt op Instagram aan opnieuw zwanger te zijn. Dit na jarenlang van hot naar her te zijn gerend op relatiegebied.

Carrière

De zangeres won in 2009 het succesvolle televisieprogramma K2 zoekt K3, waarna ze groot succes bereikte in de groep en als solo-artiest regelmatig op de beeldbuis verscheen bij meerdere gastprogramma's. Ondertussen is de zangeres al een tijd bijgekomen van haar K3 avontuur: ze is al sinds 2015 niet meer lid van de groep. Maar voor zover Josje's carrière van een leien dakje leek te gaan, was dat allesbehalve waar voor haar privéleven: er zijn door de jaren heen heel wat van haar relaties op de klippen gelopen.

Van relatie naar relatie

Er was in 2012 nog even spanning onder het publiek toen Josje een relatie bleek te hebben met Belgische bekendheid Gert Verhulst; deze had daarvoor namelijk ook al een relatie gehad met haar K3 collega Karen Damen. Maar het mocht ook niet lang baten voor Josje en Gert: hetzelfde jaar was het stel alweer uit elkaar. Hierna was Josje samen met Nederlandse acteur Johnny de Mol, maar dit hield ook niet lang stand. Acteur Kevin Janssens was als volgende aan de beurt, voor een luttele twee jaar.

Josje teleurgesteld

In 2017 dacht Huisman toch echt het geluk te hebben gevonden met producer Cle Gyimah, waar ze ook een zoontje mee kreeg. Helaas beëindigde dit tot voor kort, en liet ze weten het hier niet makkelijk mee te hebben. 'Het is niet gegaan zoals ik had gehoopt of gewild' vertelde ze in gesprek met Het Laatste Nieuws. 'Wanneer je een kind krijgt met iemand, heb je de intentie om samen te blijven. Het heeft tijd gekost om het een plekje te geven dat het dus anders is uitgepakt.'

Opnieuw zwanger

Maar dik een jaar geleden kondigde het ex-K3 lid aan gelukkig samen te zijn met creatief directeur Leon Tanate. En dit is niet het enige: de twee zijn nu ook in verwachting! Dit wordt dolblij aangekondigd op Instagram. Hopelijk dus toch een eind goed, al goed voor Huisman.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties