Jutta Leerdam: 'Ik ben klaar met Nederlandse mannen'

Show & Tel
Jutta Leerdam: 'Ik ben klaar met Nederlandse mannen'
Show & Tel

Jutta Leerdam: 'Ik ben klaar met Nederlandse mannen'

Jutta Leerdam: 'Ik ben klaar met Nederlandse mannen'

Kersvers koppel Jutta Leerdam en Jake Paul zijn de afgelopen weken veel in het nieuws verschenen door hun onverwachte liefdes-aankondiging. Wie had de nuchtere schaatster ooit samen verwacht met de controversiële Youtuber?

Atleten

Tegenwoordig noemt Youtube ster Jake Paul zichzelf ook een atleet met meerdere bokswedstrijden op zijn naam, waarvan sommigen beter verliepen dan anderen. Maar in zijn verleden was hij niet altijd even geliefd door het publiek: er verschenen wekelijks Youtube video's op zijn kanaal dat al snel tot in de miljoenen groeide, waarin hij mensen kost wat kost wilde blijven shockeren.

Andere tijden

Maar dat verleden ligt ver achter hem; Jake is gefocust op sporten en momenteel ook op zijn nieuwe liefde Jutta. Hij heeft een video geüpload waarin hij haar officieel voorstelt als zijn vriendin, met daarna een exclusief interview dat blijkbaar was opgenomen toen de twee nog niet publiekelijk samen waren.

Jutta is verliefd

In het interview wordt Jutta gevraagd over haar dating leven, en of ze ooit weer een Nederlander aan de haak zou willen slaan. Hierop reageert de schaatster niet erg enthousiast: 'Voorlopig niet meer'. Ook lijkt ze helemaal Head over heels te zijn voor Jake, ze beschrijft hem met de woorden: 'Hij is meer introvert in het echte leven, relaxter, lieflijker en oprechter, kwetsbaarder en emotioneel opener. Dat heb ik nog nooit bij een man gezien.'

Reacties van het publiek

Jake's volgers reageren gemengd op alle nieuwe foto's en video's van het stel. De positieve reacties luiden onder andere 'Ik ben zo blij voor jullie!' en 'Het is zo schattig om deze kalverliefde te zien! Goed gedaan Jake!' en zo gaat het maar door. Er zijn ook enkele personen die wat minder vertrouwen hebben in de relatie. Zo schrijft iemand: 'Wat is er 5 minuten geleden met je laatste vriendin gebeurd?' en iemand anders: 'Bro verwisselt van meisjes alsof het kleren zijn'.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties