Juultje Tieleman is weer vrijgezel: 'Gebroken hart'

Show & Tel
Juultje Tieleman is weer vrijgezel: 'Gebroken hart'
Show & Tel

Juultje Tieleman is weer vrijgezel: 'Gebroken hart'

Juultje Tieleman is weer vrijgezel: 'Gebroken hart'

Influencer Juultje Tieleman laat in een emobericht op Insta weten dat ze weer op de markt is.

Kon turbulent leven niet aan

Samen met haar vriend, pardon, ex-vriend Koen van de Bankzitters laat ze het volgende weten aan haar 1 miljoen volgers: "Met een gebroken hart moeten we zeggen dat we uit elkaar zijn. Waar het vaak heel leuk is dat we drukke en turbulente levens hebben, heeft dit ook zijn keerzijdes. Waar de een de toekomst voor zich ziet met bijvoorbeeld veel reizen en de wereld ontdekken, ziet de ander de toekomst voor zich met bijvoorbeeld het behalen van bepaalde ambities op het werkgebied."

Fantastische momenten

De 24-jarige Tieleman vervolgt: "We houden ontzettend veel van elkaar maar het combineren van werk en relatie is uiteindelijk niet gelukt.We kijken met heel veel liefde terug op onze relatie, we hebben fantastische momenten meegemaakt en zijn heel verdrietig dat het nu stopt. Nu is het tijd om het een plekje te gaan geven en het allebei te verwerken."

Reacties van BN'ers

Lies Zhara is erg ontdaan door het breakup-nieuws van Juultje en Koen: "Sterkte lieve mensen," reageert ze. Bram Krikke houdt het bij twee hart-emojis.

Eerdere relaties van Juultje

Juultje en Koen hebben in het verleden andere relaties gehad. Koen beëindigde zijn relatie met Jamie Ommel in december 2021, nadat ze elkaar hadden leren kennen via Tinder. Juultje had ook een relatie die eind vorig jaar eindigde met Don de Jong. Op Instagram deelde Juultje een foto van zichzelf met de tekst: “Ken je dat als alles goed gaat?” Hoewel ze op die foto gelukkig leek, plaatste ze later enkele foto's die een somberdere sfeer uitstraalden. Ze voegde eraan toe: “Wanneer dingen niet gaan zoals je hoopt en er tegenslagen zijn, weet dan dat je niet alleen bent. Sta jezelf toe om te voelen, emoties zijn er met een reden.” Uit deze berichten werd duidelijk dat het uit was tussen haar en Don.

Update: dit is de reactie van Koen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties