Katja Schuurman daagt Dilan Yeşilgöz uit: 'Hoe kom je hierbij?'

Show & Tel
Katja Schuurman daagt Dilan Yeşilgöz uit: 'Hoe kom je hierbij?'
Show & Tel

Katja Schuurman daagt Dilan Yeşilgöz uit: 'Hoe kom je hierbij?'

Katja Schuurman daagt Dilan Yeşilgöz uit: 'Hoe kom je hierbij?'

Er is een heuse war on drugs gaande (welliswaar in een modern jasje). Bombshell Schuurman promoot namelijk het smikkelen van paddenstoelen omdat dit je 'helderder en scherper' zou maken. Dilan Yeşilgöz-Zegerius wil drugsgebruik absoluut niet normaliseren en tikt Katja op de paddoplukkende vingers. In reactie daarop bijt Schuurman weer fel van zich af: "Hoe kom je hierbij?"

Triptips van Katja

Er is enorm veel ophef over de triptips van Katja. Haar video op Instagram, waarin ze de voordelen met 'microdoseren' uitlegt, is zo viraal gegaan dat er krantenstukken aan gewijd zijn en huisartsen nu baden in het zweet. "Levensgevaarlijk,'' noemen ze de actie van Schuurman. En: "Mensen kunnen een psychose hieraan overhouden." Toch laat Katje zich niet uit het truffelveld slaan. Ze adviseert mensen om zich in te lezen over de krachtige werking van medicijnplantjes.

Oerdom

Ook Dilan Yeşilgöz-Zegerius komt zich ermee bemoeien. Zij wijst Katja op het gevaar van psychedelische drugs. Volgens haar kan één keer trippen al gauw overslaan op dagelijks gebruik en afhankelijkheid. Ze vindt het dan ook oerdom dat Schuurman zoiets promoot voor haar duizenden volgers.

'Hoe kom je hierbij?'

Katja vindt op haar beurt Dilan niet zo snugger. "Hoe kom je hierbij?,'' vraagt ze haar, doelend op het idee dat mensen afhankelijk kunnen worden van psychedelia. Vervolgens besluit ze zelf de statistieken erbij te pakken. Ze maakt een screenshot van een lijstje waaruit blijkt dat alcohol een veel groter risico is dan LSD, truffels en paddo's. Alcohol staat in deze ranking (die beoordeelt hoe verslavend een drug is) namelijk op nummer 4 en de psychedelia komen pas op nummer 14 en 15.

Sneer naar Dilan

Om nog een extra trap na te geven, plaatst Katja een foto van Dilan in haar Instagram Story. Op de foto geniet Dilan van een wit wijntje. "Cheers,'' schrijft Schuurman er snerend bij.

Het gaat om onderstaand beeld (sindsdien is Dilan overigens stil):

screenshot 2024 01 17 105805
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties