Katja Schuurman is weer vrijgezel

Show & Tel
Katja Schuurman is weer vrijgezel
Show & Tel

Katja Schuurman is weer vrijgezel

Katja Schuurman is weer vrijgezel

Niet alleen Sylvie Meis is weer op de markt, ook haar collega-BN'er Katja Schuurman heeft weer tijd en ruimte voor een nieuwe partner aan haar zijde. Alles lijkt erop dat haar relatie op de klippen is gelopen.

Niek

Katja Schuurman deelde voorheen geregeld kiekjes op Instagram samen met haar partner Niek Schrijvershof, maar die is in geen velden of wegen meer te bekennen. Ook met de feestdagen liet ze doorschemeren dat ze helemaal alleen was, wat haar volgers al enigszins verdacht vonden.

Katja's verjaardag

Op 19 februari vierde de knappe actrice haar 48e verjaardag, maar ook die werd zonder de blonde Niek gevierd. Volgens opinieblad Weekend omdat de koek op is. Niek werd om een reactie gevraagd, maar die hield het bij: "Ik heb geen zin om hierop te reageren. Het gaat gewoon helemaal top, dus laat me lekker met rust, zou ik zeggen." Of hij het daarmee alleen over zichzelf heeft laat zich raden.

De liefdeslevens van Katja

Katja stapte in 2006 met acteur Thijs Römer in het huwelijksbootje, samen kregen ze dochtertje Sammie. In 2019 trouwde ze opnieuw, ditmaal met Freek Van Noortwijk. Nadat hun dochtertje Coco in augustus 2020 werd geboren besloot het stel in het najaar van 2021 uit elkaar te gaan. Vorig jaar kwam ze Niek tegen en was het meteen dikke mik.

Foto: Katja en Niek in gelukkigere tijden

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties