Sylvie Meis gaat om deze reden scheiden van haar man

Show & Tel
Sylvie Meis gaat om deze reden scheiden van haar man

Sylvie Meis gaat om deze reden scheiden van haar man

Sylvie Meis gaat om deze reden scheiden van haar man

Socialite Sylvie Meis zit in de afrondende fase van haar tweede huwelijk. Na voetballer Rafael van der Vaart is nu ook het sprookje met de Duitse kunstenaar Niclas Castello tot een einde gekomen. Maar wat is de reden achter de Breuk van 2023?

Minder samen

Insiders zeggen dat de relatiebreuk niet als een verrassing komt. De twee werden al steeds minder vaak met elkaar samen gesignaleerd. Toen Sylvie rond de jaarwisseling zónder man op het strand van de Malediven in haar minibikini lag te zonnebaden wisten haar volgers het al: dit zit niet goed.

Levensstijlen 

Aan de Duitse krant Bild liet Sylvie weten dat hun levens te veel verschillen met elkaar: "Met pijn in het hart kondigen we aan dat we samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. We kijken terug op hele goede tijden, maar we moeten erkennen dat onze levensstijlen te verschillend zijn voor een toekomst samen," aldus Meis.

Leven op grote voet

Volgens weekblad Privé heeft dat verschil in leven voornamelijk met verschil in uitgaven te maken. Castello, met zijn DDR-achtergrond, leeft zuinig en bescheiden. Hij wil ook nooit samen met Syl op de foto. Dit in tegenstelling tot Sylvie Meis, die er een prijzig patroon vol kaviaar en champagne op nahoudt. De verschillen zouden op financieel gebied daarom té groot zijn geworden om nog samen verder te kunnen gaan. Geld blijkt de grote boosdoener.

2,5 jaar

Wie van de twee uiteindelijk de stekker eruit heeft getrokken blijft gissen, maar aan het huwelijk van tweeënhalf jaar is definitief tot een einde gekomen.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties