Keihard afgerekend met Duncan Laurence: 'niet leuk en niet aardig'

Show & Tel
Keihard afgerekend met Duncan Laurence: 'niet leuk en niet aardig'
Show & Tel

Keihard afgerekend met Duncan Laurence: 'niet leuk en niet aardig'

Keihard afgerekend met Duncan Laurence: 'niet leuk en niet aardig'

Als je bij de Gamma zou vragen om een geschikte pispaal, dan zouden ze je een Duncan Laurence adviseren. Een prototype dat werkelijk nooit verveelt om tegen aan te zeiken. Ook nu valt Laurence weer in de prijzen. Journalist Jan Uriot leegt zijn verbale blaas op de Songfestivalhunk. "Niet leuk en niet aardig!"

Grote irritaties

Het is duidelijk dat Duncan Laurence sinds zijn Songfestival-overwinning een beetje last heeft van kapsones. Ook van spontaan geheugenverlies gepaard met een lichte indentiteitscrisis. De Losing Game-giller uit Spijkenisse spreekt plotseling alleen nog Engels. Dit leidt tot grote irritaties bij de medemens. Duncan wordt daarom non stop op de schop genomen door de Nederlandse showmedia. Want waarom doet die gozer zo quasi internationaal?

Gladgestreken imago

Goed, de over het paard getilde diva heeft het wel leuk voor elkaar. De 29-jarige was vorige week het allereerste optreden in een nieuw seizoen van Beste Zangers. Zijn performance zorgde voor enorme ontroering. Wordt het imago van de Engelstalige Zuid-Hollander langzaam maar zeker gladgestreken?

'Niet leuk en niet aardig'

Journalist Jan Uriot steekt daar hoogstpersoonlijk een stokje voor. De gehaaide sterrenbeul van de Privé haalt flink uit naar de zanger. “Hij is niet toegankelijk, niet leuk en niet aardig en richt zijn pijlen vooral op z’n internationale succes.”

Ik ben biseksueel

Jan moet toegeven dat hij al eerder bonje had met de Spijkenissenaar. “We hadden een akkefietje toen ik schreef dat hij homoseksueel was en hij daar een hele toestand van maakte. Ik ben biseksueel, riep hij met z’n hakken in het zand. Inmiddels is hij getrouwd met een meneer.”

Die aanvaring is volgens hem wel weer recht getrokken. “In het voorjaar bezocht ik zijn concert in het Zonnehuis, waar ik pal voor het podium ging staan. Daar kreeg ik een vriendelijk knikje, dus ik geloof dat het wel weer goed zit tussen ons.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties