Kijkers Married At First Sight twijfelen aan oprechtheid Anneke: 'Geeft valse hoop'

Show & Tel
Kijkers Married At First Sight twijfelen aan oprechtheid Anneke: 'Geeft valse hoop'
Show & Tel

Kijkers Married At First Sight twijfelen aan oprechtheid Anneke: 'Geeft valse hoop'

Kijkers Married At First Sight twijfelen aan oprechtheid Anneke: 'Geeft valse hoop'

Kijkers van het populaire programma Married At First Sight zetten flink wat vraagtekens achter de dubieuze deelname van Anneke. Naar eigen zeggen valt de 60-jarige schone altijd op 'foute types' en ze hoopt nu eindelijk gekoppeld te worden aan een blijvertje. Toch twijfelen de media-experts van Reality Snack, Karlijn Bernoster en Eva van Riet, aan de oprechtheid van Anneke.

De mannen waar Anneke normaliter haar hart aan verliest, zijn meestal foute types met imposante boldide's en 'goede banen'. Nu legt Anneke het lot in de handen van wetenschappers (veredelde relatiecoaches die hun kennis opdoen uit de Libelle). Maar waar het op de huwelijksdag nog goed lijkt te gaan tussen haar en haar kersverse vent, zien we in de vooruitblik dat daar niets van overblijft.

Liefde op het eerste gezicht

Eva dacht in eerste instantie dat Anneke en Dirk een match made in heaven waren. “Ze waren op de huwelijksdag niet van elkaar af te slaan. Het ene kusje na het andere kusje, het was gewoon vuurwerk meteen. Een beetje liefde op het eerste gezicht,” vertelt Eva. Tot ze de vooruitblik zag.

Nul komma nul gevoelens

Eva vervolgt: “Maar nee, in de vooruitblik blijkt dat zij het helemaal niet voelt. Ze zegt letterlijk, dat is waarschijnlijk de dag na de bruiloft: “Ik vind het een beetje sneu naar hem toe, maar ik voel helemaal niets, nul komma nul.” En dan begint ze te lachen. Dat kan toch helemaal niet.”

Valse hoop

Karlijn vindt het gedrag van Anneke op de bruiloft daarom erg discutabel. Het komt niet overheen met wat er in de vooruitblik te zien is. “Ik vraag me dan af: Geef je die kusjes omdat je het wil gaan voelen? Of geef je daarmee iemand valse hoop.” Eva: “Ik denk ten eerste dat ze gewoon veel te snel de handdoek in de ring gooit. Het is logisch dat je nog niks voelt, je kent elkaar amper nog geen 48 uur. Maar sta ervoor open, je bent niet voor niets aan elkaar gematcht.”

Waarom zeg je dan 'ja'?

Volgens Eva heeft Anneke te hard geroepen dat ze op foute mannen valt. Als je dan het tegenovergestelde krijgt, kan dat flink tegenvallen. “Een lieve, gevoelige man,” aldus Eva. Karlijn twijfelt daarom aan de motieven van Anneke: “Ik vraag me dan ook altijd af als je zo snel de handdoek in de ring gooit, waarom doe je überhaupt mee. Waarom zeg je dan ja voor het altaar?”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties