Nieuw seizoen Married At First Sight: dít zijn de deelnemers

Show & Tel
Nieuw seizoen Married At First Sight: dít zijn de deelnemers
Show & Tel

Nieuw seizoen Married At First Sight: dít zijn de deelnemers

Nieuw seizoen Married At First Sight: dít zijn de deelnemers

Het is een ware kijkcijfermagneet: Married At First Sight. In dit programma zien we figuren die echt alle wanhoop nabij zijn. De datingapps zijn compleet uitgespeeld. De duimen nog katjelam van het swipen. Het avondje speeddaten in het lokale buurthuis mocht niet baten. Flesje draaien op de verjaardag van die ene vage kennis ook niet. Dit is het eindstadium: je voor in den eeuwigheid laten verbinden met een wildvreemde. Wie er zo gek zijn? De volgende mensen.

Videoland heeft vandaag de deelnemers bekend gemaakt. "Deze waaghalzen gaan trouwen! Welke matches zullen er gemaakt zijn? Married at First Sight: Match or Mistake is te zien vanaf dinsdag 19 september,'' schrijven ze. Op de bijgevoegde foto zie je acht mensen die zich vrijwillig laten uithuwelijken. Maar er zit een addertje onder het gras.

Geen onbekenden van elkaar

Manuela, Jeroen, Jack, Victoria, Olivier, Rosa, Marissa en Sillio zijn de deelnemers van 2023. Het juicekanaal Reality FBI dropt meteen een bom in de reacties onder de post. "Helaas is dit seizoen, net als het vorige, gevuld met mensen die elkaar al kennen,'' schrijven zij. Dan waarschuwen ze de lezer voor een spoiler.

Spoiler alert

De volgende aankondiging zit dus vol met spoilers. Wil je liever in complete onwetendheid in het programma duiken? Dan kun je beter de volgende tekst overslaan.

"Ginger trouwt met Olivier. De twee kenden elkaar al voor het programma. Ginger is het vriendinnetje van Kellymexy, die uiteraard ook haar fame pakt op de trouwdag. Roy kan je kennen van een SBS programma waarin ze BOA’s volgen. Deed ook mee aan Lang Leve De Liefde. Er komt later in het programma ook een persoon binnen die in het echte leven een in te huren gigolo was/is. Kortom: top samenstelling van mensen die elkaar al kennen of veel te (media)geil zijn. Toch gaan we uiteraard gewoon kijken. Veel plezier allemaal!" Aldus Reality FBI.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties