Kijkers Temptation Island in shock door krankzinnige deelneemster

Show & Tel
Kijkers Temptation Island in shock door krankzinnige deelneemster
Show & Tel

Kijkers Temptation Island in shock door krankzinnige deelneemster

Kijkers Temptation Island in shock door krankzinnige deelneemster

Je bent waarschijnlijk al heel wat gewend, maar in het nieuwe seizoen van Temptation Island maak je kennis met een kandidate die alle voorgaande serpenten doet verbleken. Kijkers amuseren zich smakelijk met haar woede-uitbarstingen, maar krabben zich ook achter de oren waarom dit roofdier nog vrij rondloopt.

Vier koppeltjes gaan dit seizoen weer aan hun wederhelften bewijzen dat ze prima te vertrouwen zijn. Miriam (21) en haar vlam Lester (27) verschijnen op het tropische strijdtoneel met een issue: hun relatie staat op instorten omdat Lester het Spaans benauwd krijgt van de jaloezie van zijn vriendin. Gelukkig is Mirrie vastberaden om daar in 2 weken tijd overheen te komen.

'Ik stamp haar helemaal de grond in' 

Kijk, jaloezie is op twee eenvoudige manieren te bestrijden: óf je regelt een therapeut, óf je dropt je vriend in een val van schaars geklede hyena's die stropen op bezette kerels. Miriam koos voor de laatste optie en dat werpt nu al zijn vruchten af. In de aflevering van afgelopen week gaat 's avonds haar tablet af. Er verschijnt een foto van Lester die één van de single dames, Noortje, plagend in het zwembad duwt. "Vind...vind je dit te intiem?,'' vraagt Shanta, die naast haar zit en alvast een vluchtroute uitdenkt. De vraag komt niet meer aan."Wat raakt zij zijn mooie rug aan? Die k*t slet! Ik pak nu die taxi daarnaar toe en pomp haar helemaal de grond in!" Aldus Miriam, die met maaiende vuisten uitbeeldt hoe ze Noortje's snuit wilt bewerken.

'Noortje krijgt een klap in haar gezicht'

Miriam probeert even haar gedachtes te verzetten door beneden te gaan feesten met de vrijgezelle heren, maar eindigt niet veel later toch hysterisch huilend op het balkon. Ze lucht haar hart bij Iris: "Wacht maar, die Noortje krijgt een klap in haar gezicht. Zij is sowieso de lul. Ik ben echt ready om haar helemaal de tering in te slaan. Als zij hier nu stond... ik zweer het je, dan lag ze in het ziekenhuis."

Heel mooi hoe Mixed Martial Arts-Miriam aan zichzelf werkt en voor de kijker heel bijzonder om dat proces van zo dichtbij te mogen meemaken. Geniet hier mee van het fragment.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties