Koen Pieter doet heftige openbaring: 'Ik heb er 3 ton doorheen gesnoven'

Show & Tel
Koen Pieter doet heftige openbaring: 'Ik heb er 3 ton doorheen gesnoven'
Show & Tel

Koen Pieter doet heftige openbaring: 'Ik heb er 3 ton doorheen gesnoven'

Koen Pieter doet heftige openbaring: 'Ik heb er 3 ton doorheen gesnoven'

Koen Pieter, voorheen bekend als Koen Kardashian, heeft tot nu toe een leventje geleefd dat het daglicht niet kan verdragen. Gelukkig gooide hij net op tijd het roer volledig om en probeert hij zichzelf nu elke dag te beteren. In een openhartig interview met LINDA magazine vertelt hij over zijn diepste dalen en de gevolgen daarvan.

Gat van vier centimeter 

In het interview vertelt de flamboyante presentator dat hij bijna drie ton aan drugs heeft weg gesnoven. Toen Koen naar een arts ging om zijn neusschot te laten bekijken, waren de effecten van zijn snuffelhobby duidelijk terug te zien. “De arts keek met een zaklamp in mijn neus en zei: ‘Dit is geen slijtage, dit is een gat van vier centimeter,'' zegt hij. “Ze konden het alleen repareren door wat bot en kraakbeen uit één van mijn ribben te halen.”

De operatie om dit gat te dichten duurde volgens Koen 5,5 uur. Een lange zit voor het paradepaardje, maar gelukkig werd de tijd goed besteed. De doktoren hebben niet alleen zijn neus gerepareerd, maar maakten meteen van de gelegenheid gebruik om zijn hele porem te verfraaien. “Ik vond dat ik een wat grof voorhoofd had, dus nu hebben ze een halve centimeter wenkbrauwbot weggezaagd en mijn slapen gelift. Heel zware operatie, maar ik ben er ontzettend blij mee.”

'Ik was op zoek naar mijn verkrachter'

Natuurlijk kwam deze roekeloze levensstijl niet zomaar uit de lucht vallen. Op zijn 17e is hij verkracht door een oudere man die zich online voordeed als een ''beeldige surferdude van 25. Het was de hel. Door die verkrachting heb ik altijd een ongezond seksleven gehad. Ik was continu op zoek naar mannen die tegen me schreeuwden, die me sloegen en vastbonden – ik was feitelijk op zoek naar mijn verkrachter.”

Koen is er gelukkig voor in therapie geweest en vertelt dat het elke dag beter gaat. Ook heeft hij het gehad met giftige kerels en is hij toe aan een liefdevolle relatie. Zijn traumatische verleden wilt hij nu inzetten om voorlichting te geven aan jonge mensen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties