Lil Kleine: 'Het geweld kwam van beide kanten'

Show & Tel
Lil Kleine: 'Het geweld kwam van beide kanten'
ANP
Show & Tel

Lil Kleine: 'Het geweld kwam van beide kanten'

Lil Kleine: 'Het geweld kwam van beide kanten'
ANP

Zat de vork toch anders in de steel omtrent het fameuze autodeur-incident tussen Lil Kleine en zijn voormalige vriendin Jaimie Vaes? De nieuwe documentaire over het leven van de amokmaker laat een andere kant van de veelbesproken zaak zien.

In de onthullende documentaire 'Jorik', die vanaf vrijdag te zien is bij Prime Video, vertelt Lil' Kleine dat het huiselijk geweld van beide kanten kwam. Dat meldt Rumag, die de driedelige serie al mocht bekijken. Hij zou na de arrestatie ook een deel van zijn kleren hebben moeten verkopen omdat hij geen geld meer had.

Gekke dingen

"Was dit nou maar nooit gebeurd allemaal, hè", zegt Lil Kleine bij het terugzien van de video. "Het is helemaal kut, het is zwaar kut, maar toch begrijp ik ergens wel dat iemand... Als ze zulke gekke dingen zegt, je bent allebei onder invloed, ze zegt de heftigste dingen die je kan bedenken..."

Vaes beticht van een vooropgezet plan

Scholten denkt dat Vaes wist dat er een camera hing en dat ze vooraf al had bedacht dat ze de beelden zou gaan lekken. "Het is natuurlijk mijn fout, maar het kan wel in een relatie gebeuren. Al helemaal in een relatie waar wij in zaten", aldus de 29-jarige rapper.

Scholten en Vaes gingen in 2022 uit elkaar. Het stel heeft een zoon, Lío.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties