MAFS-Jeppe kan niet samenwonen met Jantine

Show & Tel
MAFS-Jeppe kan niet samenwonen met Jantine
Show & Tel

MAFS-Jeppe kan niet samenwonen met Jantine

MAFS-Jeppe kan niet samenwonen met Jantine

Jeppe en Jantine, het enige door 'de wetenschap' gematchte koppel dat seizoen 9 van Married at First Sight overleefde, laat weten vandaag een halfjaar getrouwd te zijn. Het stel is nog steeds hartstikke gelukkig en wil het liefst zo snel mogelijk samenwonen. Er is echter één probleem: Jeppe is bijna platzak nu hij de deuren van zijn aquariumshop moet sluiten. "Weet iemand iets?"

Zaak op randje van faillissement

Jeppe had een eigen zaak in Hengelo, waar hij zeedieren en aquariumdecoratie aanbood. Helaas blijkt dat de gemiddele Tukker zijn neus ophaalt voor spitssnuitkoraalklimmers en tropische modderkruipers. De tent is daarom op het randje van faillissement en moet zijn deuren sluiten. Jeppe, die eerder nog beeldmateriaal van parende garnalen op de Instagram van zijn zaak plaatste, meldt nu droevig nieuws. Een emotioneel bericht dat luidt: "Het was een prachtige tijd maar ondanks alle tijd, zweet, tranen en spaarcentjes kreeg ik het niet genoeg van de grond.''

Met andere woorden: de koek is op en de vissen eindigen deze week nog in een sushirol die Jantine later met mes en vork zal aansnijden. Fans die hoopten dat het koppel zou gaan samenwonen, vragen zich nu af hoe Jeppe dat gaat bekostigen.

Jeppe doet een oproep

Het antwoord op die vraag is heel simpel: niet. Jeppe is hartstikke werkloos en dringend op zoek naar een baan. Hij is daarom niet van plan om op korte termijn naar Nijmegen te verhuizen, waar Jantine dus woont.''Ik moet eerst weer op zoek naar een vaste baan hier in de omgeving en dus kunnen we in de toekomst kijken, of we samen een huisje kunnen betalen bij Jantine in de buurt.'' Maar goed, Jeppe heeft dus geen inkomen. Hij doet daarom een oproep: ''Ken je nog een leuke vacature in de omgeving Overijssel (het liefst in retailmanagement), laat het dan vooral weten.''

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties