Niet schrikken: Jeppe uit MAFS deelt foto’s van vroeger

Show & Tel
Niet schrikken: Jeppe uit MAFS deelt foto’s van vroeger
Show & Tel

Niet schrikken: Jeppe uit MAFS deelt foto’s van vroeger

Niet schrikken: Jeppe uit MAFS deelt foto’s van vroeger

Jeppe Hondelink, de goedlachse hubby van Jantine in Married At First Sight, heeft een aantal foto's gedeeld van een heftige transformatie die hij is ondergaan. Het blijkt dat de aquariumbouwer vroeger heel wat extra bagage met zich meedroeg. En nee, dat waren geen zakkies met guppies. "Gewicht van 110kg gegeten door de stress!"

Op Instagram plaatst Jeppe een post om zijn verloren kilo's te vieren. In een sensationele before and after is te zien hoe hij er vroeger uitzag alsof hij aan een infuus met mayonaise had gehangen, maar hoe hij is opgedroogd tot de strakke bink die we kennen van tv. Netjes, kerel!

Knop omzetten

Bij de foto's deelt de uitgehuwelijkte visverkoper zijn verhaal. “Toen ik mij in 2020 na een gewicht van bijna 110kg had gegeten door de stress, was het tijd voor een omslag punt”, begint Jeppe zijn pleidooi. “Dieet, stoppen met roken en volle bak sporten hebben mij uiteindelijk naar een gezonder leven geleid. Dit ging natuurlijk niet gelijk. In de zomer van 2022 wist ik de knop om te zetten en begon het sporten en diëten serieuze vormen aan te nemen. In december van dat jaar ben ik cold turkey gestopt met roken en sindsdien was het voluit sporten en in dieet.”

Een winter lang bulken

Ook voordat Jeppe zijn aanstaande ontmoette bij het altaar, ging het diëten gestaag door. “De laatste weken voor het huwelijk waren het zwaarst. Ik ging in een zwaar crashdieet om er op de huwelijksdag zo slank mogelijk uit te zien. Met een uiteindelijk gewicht van 83kg. Een super prestatie vond ik zelf, maar gezond was dit zeker niet! Het was tijd om te genieten van het hele avontuur en het lekkere eten. Dus na een winter vol genieten en bulken is het nu weer tijd voor de cut. Ik heb er weer zin in! Alleen jammer dat ik nu die heerlijke worsten even moet laten liggen!”, aldus Jeppe.

Bekijk het denderende resultaat hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties