Maik de Boer (62) heeft nog anderhalve maand te leven

Show & Tel
Maik de Boer (62) heeft nog anderhalve maand te leven
Show & Tel

Maik de Boer (62) heeft nog anderhalve maand te leven

Maik de Boer (62) heeft nog anderhalve maand te leven

Op 62-jarige leeftijd staat de bekende stylist voor een onzekere toekomst. Hij deelt namelijk een hartverscheurend bericht: zijn dagen zijn mogelijk geteld. En met nog maar enkele maanden te gaan richt Maik zich op het creëren van blijvende herinneringen met vrienden en familie.

Ten einde

Maik heeft zijn strijd lang verborgen gehouden voor de buitenwereld. Nu onthult hij in een openhartig gesprek met Story dat hij vreest dat zijn leven spoedig ten einde komt. Deze angst is ingegeven door een familiegeschiedenis: zijn vader overleed op dezelfde leeftijd aan een hartstilstand. Maik heeft daarom recent veel tijd doorgebracht in Barcelona. De reden? Hij wilde daar in alle rust afscheid nemen en kostbare momenten beleven. "Ik wilde mooie herinneringen maken, voor het geval ik er straks niet meer ben," legt hij uit.

Een bijzondere verjaardag in het vooruitzicht

Met zijn 62ste verjaardag op kerstavond in het verschiet voelt Maik de urgentie. Hij hoopt deze mijlpaal te bereiken, maar de angst blijft. "Ik ben heel bang dat ik op die leeftijd kom te overlijden, net als mijn vader destijds..."

Gezondheidsschrik

Vier jaar geleden kreeg Maik al een gezondheidsschrik: een verdacht plekje op zijn huid bleek een voorstadium van kanker te zijn. Gelukkig was hij er op tijd bij, maar het zette zijn leven even op pauze. Ondanks het sombere nieuws, blijft Maik hoopvol. "Ergens weet ik heus wel dat er niets aan de hand is," concludeert hij. Hoe lang hij nog bij ons zal zijn, blijft een vraag. Maar één ding is zeker: Maik de Boer leeft elk moment voluit.

TV-terugblik: Maik de Boer en Yvonne Coldeweijer

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties