Man Maxime Meiland reageert op scheidingsgeruchten: 'Ze rent hysterisch weg'

Show & Tel
Man Maxime Meiland reageert op scheidingsgeruchten: 'Ze rent hysterisch weg'
Show & Tel

Man Maxime Meiland reageert op scheidingsgeruchten: 'Ze rent hysterisch weg'

Man Maxime Meiland reageert op scheidingsgeruchten: 'Ze rent hysterisch weg'

Leroy Molkenboer, de vent van Maxime Meiland, reageert onverschillig op het gerucht dat hij zou willen scheiden van de kijkkastfreule. “Ik heb het er lachend met hem over gehad”, aldus Meiland-biograaf Jan Dijkgraaf.

Het huwelijk van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer staat op klappen. Althans, als we de woorden van afgeschreven huisvriendin Caroline van Eeden mogen geloven. “Ik heb medelijden met Leroy, maar succes ermee, want die gaat het niet volhouden", meldt zij. “Dat geef ik je nu al op een briefje. Haar leven is één grote leugen. Ze liegt alles bij elkaar.”

'Leroy is een steun'

Zit er een kern van waarheid in de uitspraken van Caroline? Jan Dijkgraaf ging het gesprek aan met Molkenboer om de boel op te helderen. "Ik heb het er lachend met hem over gehad: ‘Dat je nog met Maxime bent, jullie gingen toch scheiden?’ Ze hebben Caroline drie jaar niet gezien en die zou nu precies weten hoe het tussen hen zit? Natuurlijk. Kom op zeg,'' zo meldt Jan in een interview met weekblad Weekend.

Blijkbaar is Leroy een rots in de branding voor Maxime. Zo ook in de huidige smaadzaak die tegen haar is aangespannen. “Hij was mee, maar mocht niet de rechtszaal in, want het was besloten. Leroy is een heel relaxte steun voor Maxime, hij staat haar goed bij.”

Maxime is bang 

Er is een smaadzaak tegen Maxime aangespannen door de man die zij beschuldigt van verkrachting. Het is een situatie waar Maxime erg onder lijdt, aldus Jan. “Als haar man Leroy, die echt een zacht ei is in positieve zin, te dicht in haar buurt komt, kan ze soms helemaal hysterisch naar boven rennen.”

Maxime vlucht dus voor haar eigen vent. Waarom dan? “Omdat ze in de basis bang is geworden voor mannen. Zelfs voor haar eigen man. Volgens Sébas (Dijkstra, haar advocaat, red.) komt dat veel vaker voor bij vrouwen die verkrachting hebben meegemaakt.”

Geen seconde getwijfeld

De media zet op het moment grote vraagtekens achter het verhaal van Maxime. Haar vleesgeworden steunpilaar (Leroy) heeft in ieder geval nooit aan haar getwijfeld. Hoe zit dat met Jan? “Geen seconde,'' zegt hij. "Omdat ik drie keer over deze zaak met haar heb gesproken. Juist om te kijken of er gaten in haar verhaal zaten, en die zaten er gewoon niet in.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties