Marco Borsato is ontzettend dik geworden, fans schrikken zich rot (foto)

Show & Tel
Marco Borsato is ontzettend dik geworden, fans schrikken zich rot (foto)
Show & Tel

Marco Borsato is ontzettend dik geworden, fans schrikken zich rot (foto)

Marco Borsato is ontzettend dik geworden, fans schrikken zich rot (foto)

Onze Marco lijkt een nieuwe fase in zijn leven te hebben betreden. Een fase waarin hij, laten we zeggen, wat meer van het leven lijkt te genieten. Zijn silhouet heeft namelijk een opvallende transformatie ondergaan.

Wat is er met Marco Borsato gebeurd?

Terwijl de foto's als een lopend vuurtje het internet over gaan, is er een mix van reacties. De meesten zijn gewoon verrast. Fans krabben zich achter de oren: is dit echt onze Marco? Roddelblad Story probeert ondertussen de boel een positieve draai te geven met koppen als "Zanger geniet volop: Marco Borsato's metamorfose". Maar niet iedereen koopt deze vrolijke invalshoek. Op X, de plek waar geen blad voor de mond genomen wordt, stelt iemand voor de transformatie nogal humoristisch te benoemen met "Ik had Marco Borsato Zwanger als titel gedaan"

Bekijk de foto van de volslanke Marco hieronder:

'Mond houden!'

Volgens Luca Borsato is het voor iedereen het beste dat hij en zijn gezin hun mond houden over de beschuldiging van ontucht aan het adres van zijn vader Marco. Dat zei Luca onlangs in de podcast 30 MINUTEN RAUW van Ruud de Wild.

"Ik weet wel iets meer", zegt hij over de zaak die het OM vorige maand gestart is. "Maar ook niet alles. Dus het is voor ons heel gevoelig om daarover te praten, naast dan het feit dat we er eigenlijk ook niks over kunnen zeggen aangezien we misschien wel het hele proces verstoren. Dus ik denk dat het beste voor iedereen is dat wij allemaal ons mond houden."

"Wat mij boos gemaakt heeft", reageert Luca ook op een vraag hierover van De Wild. "Natuurlijk weten wij iets meer dan dat er geroepen wordt. En veel mensen horen één kant van het verhaal omdat mijn vader op dit moment niks zegt in de media, wat denk ik de slimste keuze is. Omdat het allemaal eerst onderzocht moet worden kan hij zijn verhaal niet doen. En wij weten dat verhaal wel."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties