Marieke Elsinga doet bizarre onthulling over haar poes

Show & Tel
Marieke Elsinga doet bizarre onthulling over haar poes
© BSR Agency
Show & Tel

Marieke Elsinga doet bizarre onthulling over haar poes

Marieke Elsinga doet bizarre onthulling over haar poes
© BSR Agency

Marieke Elsinga kreeg het vannacht zwaar te verduren. De radiostoot had namelijk flinke trammelant met haar poes. Het was zelfs zó erg, dat ze meteen naar de spoedeisende hulp moest.

"Wat houd ik toch veel van dit dier,'' schrijft de emotionele Elsinga op Instagram. "Ze lag vannacht met acute benauwdheid op de spoed maar is nu weer thuis." Het poezebeest van Marieke kreeg het dus smoorheet in deze mediterrane temperaturen. Tijd dat ze een koelmat en een ventilator aanschaft voor de harige schavuit.

Poes met stemmingswisselingen

"Toen de arts vanmorgen belde en zei dat Kiki afwisselend lief en fel was, wist ik: m’n meissie is weer terug." Marieke maakt meteen duidelijk met wat voor kat ze onder één dak woont. Een manipulatieve blaag. Zo eentje die de ene minuut nog ligt te spinnen in je schoot en de volgende minuut haar nagels in je nek plant.

Marieke schrijft dat ze zich rot is geschrokken en bedankt haar dierenarts in Amsterdam, die zo goed en snel gehandeld heeft.

Haarbal in haar strot

Een bezorgde volger, die vermoedelijk ook een kortademige kat in de hoek heeft liggen, reageert: "Weet je al een oorzaak of kan dat gewoon spontaan komen en weer weggaan?" Marieke heeft wel een idee: "Waarschijnlijk benauwd van een haarbal die haar teveel klem heeft gezeten."

Poezenproblematiek

In de reacties wordt ondertussen een beerput vol poezenproblemen opengetrokken. Niet alle volgers zijn namelijk overtuigd van een vastzittende haarbal. "Is er wel een echo van het hart gemaakt? Mijn kat bleek een vergroot hart te hebben, met plasmedicatie toen stukken beter gegaan,'' schrijft er een. Een ander zit al helemaal in zak en as. Haar poes voelde zich ook niet fraai. "Vanochtend naar de dierenarts en helaas een geboren hartafwijking met vocht in de longen/boezem. Ze is geholpen maar genezen kan niet meer." Geruststellende verhalen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties