Marieke Elsinga valt mensen lastig met vieze wc-bon: 'zat tussen mijn lippen'

Show & Tel
Marieke Elsinga valt mensen lastig met vieze wc-bon: 'zat tussen mijn lippen'
Show & Tel

Marieke Elsinga valt mensen lastig met vieze wc-bon: 'zat tussen mijn lippen'

Marieke Elsinga valt mensen lastig met vieze wc-bon: 'zat tussen mijn lippen'

Marieke Elsinga probeert tevergeefs iemand een plezier te doen met haar muffe wc-bon. Het gaat hier om een voucher van precies 50 cent. “Ik heb dat bonnetje op de wc vaak tussen mijn lippen zitten.” Aldus de genereuze plaspauze-engel.

Marieke voelt zich sneu

Waar je ouders je vroeger misschien waarschuwde voor oude mannen met snoepjes, vergaten ze je te vertellen over radiohostesses met riekende wc-bonnen. In een tankstation in Beesd gaat Qmusic-ster Marieke namelijk op jacht naar een gewillige om haar coupon aan te slijten. Ze was onderweg naar een klus in Cuijk toen ze besloot met haar volle blaas een tussenstop in te lassen. “Daar heb ik me in zo’n sneue positie weten te manoeuvreren.” Bij Qmusic vertelt ze aan Mattie over haar gefaalde liefdadigheidspoging

Een briljant idee

Bij het poortje voor de wc moet ze betalen. Het bonnetje dat vervolgens uit het apparaat komt is een voucher met 50 cent kassakorting voor een snack. Elsinga heeft zelf nog genoeg zoetigheid in de auto liggen, dus besluit de 'gouden ticket' weg te geven aan een grote geluksvogel.

Ze begint zich bij willekeurige klanten op te dringen.“Het was druk bij de kassa, dus tegen de eerste de beste persoon in de rij, een meneer, zeg ik: ‘Wilt u mijn wc-bonnetje hebben?’ Die man zei: ‘Ik heb al afgerekend, ik sta nog even op mijn broodje te wachten.’ Alright.”

'Op het toilet tussen mijn lippen'

Marieke geeft zich niet snel gewonnen. Ze probeert het bij nog twee mensen, die er beiden de neus voor ophalen. "Toen voelde het voor mij alsof ik op de markt een broodje poep aan het verkopen was.”

Uiteindelijk ziet ze het licht: “Het heeft ook iets sneus, want aan dat wc-bonnetje kleeft altijd iets goors en die heb ik op het toilet vaak tussen mijn lippen, want ik moet dat ergens laten.” Misschien had het geholpen dit detail vooraf erbij te vermelden. Er zijn genoeg liefhebbers van een zompige lippensouvenir.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties