Martien Meiland dwingt model in schilderles om zijn zaakje te onthullen

Show & Tel
Martien Meiland dwingt model in schilderles om zijn zaakje te onthullen
Show & Tel

Martien Meiland dwingt model in schilderles om zijn zaakje te onthullen

Martien Meiland dwingt model in schilderles om zijn zaakje te onthullen

De Meilandjes moeten steeds flauwere concepten bedenken om hun programma onder de aandacht te brengen. Zo gaat de familie vanavond in Chateau Meiland VIPS naaktmodellen portretteren, in gezelschap van een wellustige Patricia Paay. Het naaktmodel in kwestie probeert zijn zaakje nog te verschuilen achter een ananas, maar Martien beveelt hem die eens weg te doen. "Zou een klacht indienen!"

Heet

Deze week zijn glamourgirl Patricia Paay en Wolter Kroes de gelukkige logees van de familie Meiland. Speciaal voor Patricia hebben Martien en Maxime een creatieve workshop ingepland. "Voor het eerst in mijn leven dat ik een keer ga schilderen,'' jubelt Martien. Maar de amateurs gaan niet zomaar schilderen, ze moeten een naaktportret schetsen van een ongeklede knaap. "Wat is het hier heet zeg", zucht Martien bij het zien van het model.

'Moet dat?'

Het model poseert nakend op een krukje en verstopt zijn edele delen achter een stuk tropisch fruit. Iets wat Martien duidelijk frustreert. "Moet dat, die ananas?,'' vraagt hij op zeurderige toon. De hint komt goed aan. Twijfelachtig verwijderd de knul het stuk fruit om zijn pronkjuweel aan Meiland te tonen.

Dan wordt het Martien toch net iets te heet onder de voeten. "Nee, het is goed zo,'' bedenkt hij zich nadat het model zichzelf volledig heeft ontbloot. "Hij haalt gewoon die ananas weg!" Maxime wijst hem op de feiten: "Ja, je vraagt er toch om?!"

Klacht indienen

Wanneer Patricia het doek van Martien komt bekijken, valt haar direct op dat zijn werk niet in verhouding is. "Wat is dit dan?", vraagt ze hem. Op de plek waar het vleespistool van het model had moeten zitten, heeft Martien een miniscule vlek geschilderd. Wanneer hij bevestigt dat het inderdaad zijn geslachtsdeel is, zegt Paay: "Nou daar is hij niet blij mee hoor. Ik zou echt een klacht indienen."

Bekijk de ongemakkelijke beelden hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties