Martien Meiland geeft update over liefdesleven: 'Zien elkaar zo vaak!'

Show & Tel
Martien Meiland geeft update over liefdesleven: 'Zien elkaar zo vaak!'
Show & Tel

Martien Meiland geeft update over liefdesleven: 'Zien elkaar zo vaak!'

Martien Meiland geeft update over liefdesleven: 'Zien elkaar zo vaak!'

In Chateau Meiland VIPS is niemand minder dan de olijke B&B Vol Liefde-kandidate Debbie te gast. De goedgebekte Amsterdamse draait nergens omheen en vraagt naar de verstandshouding tussen Martien en Erica. "Wij zijn gewoon getrouwd. Heel veel liefde, maar geen seks", leggen zij uit. Daarop wil Debbie dolgraag weten of de twee opstaan voor nieuwe liefdes búiten het huwelijk.

'Waarom zou ik dat doen?'

Martien trekt een gezicht alsof hij net de kalknagels van John de Bever heeft gezien: "Nee. Waarom zou ik dat doen? Erica en ik zien elkaar zo vaak en wij zijn zo'n hecht gezin. Dan moet er weer iemand tussen komen. Geen zin in." Maxime sluit zich daarbij aan: "Kijk, die liefde die zij bij elkaar voelen, gaat nooit iemand overtreffen."

De discussie kabelt nog even voort, maar het lijkt erop dat het echtpaar niks tekort komt en niet zoek is naar een minnaar buiten de deur. Erica heeft dat in het verleden wel een aantal keer een kans gegeven, maar dit zorgde uiteindelijk altijd voor spanning binnen de Meiland-roedel.

Heftige gebeurtenis

In diezelfde aflevering doet Debbie een schokkende onthulling. Ze deelt met Martien de reden waarom ze genokt is met televisiewerk. "Bij televisie werken is zeven dagen per week doorgaan. Dan word je geleefd door de omroepbazen. Wij waren soms een half jaar met een programma bezig. En het kan heel makkelijk langs iemand heen gaan. Ik ging het ook relativeren."

Is Debbie dan gestopt vanwege de te hoge werkdruk? Nee, ze maakte deze keuze vanwege een aangrijpende gebeurtenis in haar privéleven. "Ik had twee vriendinnetjes van mij die doodgingen aan kanker", vertelt ze openhartig. Momenteel houdt Debbie zich bezig met het runnen van een B&B in Spanje. En dat doet ze met groot plezier: "Wat ik nu doe, is ook niet altijd helemaal realistisch. Want mensen zijn altijd op vakantie. Maar ik vind het heerlijk om het gezellig en leuk te maken. En ik ben ook blij als ze weer weggaan, haha."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties