Mia doet wanhopige poging een betere zanger te scoren

Show & Tel
Mia doet wanhopige poging een betere zanger te scoren
Show & Tel

Mia doet wanhopige poging een betere zanger te scoren

Mia doet wanhopige poging een betere zanger te scoren

Samen met besnorde troubadour Dion Cooper (29) bewandelde Mia Nicolai (27) afgelopen zondag de 'turquoise loper'. Tijdens deze openingsceremonie van het Eurovisie Songfestival deed ze eindelijk wat ze al veel eerder had moeten doen: haar kansen berekenen bij een andere zanger.

Mag ik je jasje lenen?

Al tijdens de voorbereiding op het songfestival liet Mia een paar keer vallen dat ze een zwak heeft voor Britse bakvissenmagneet Harry Styles. Zondag bij de openingsceremonie maakte ze van de gelegenheid gebruik om deze liefde te openbaren. Maar niet alleen voor Harry gooide ze haar charmes in de strijd, ook een interviewer kreeg een koekje van haar flirterige deeg. "Het is bijna vriespunt en jij staat hier in deze prachtige jurk. Hoe gaat dat?,'' vroeg hij Mia. Waarop ze giechelend antwoordde: "Mag ik je jasje lenen?"

Mijn deur is altijd open

Ceremoniepresentatoren Timur Miroschnychenko (37) en Sam Quek (34) spoorde Mia uiteindelijk aan haar liefdesverklaring uit te spreken voor de camera. "Oh nee, dat is doodeng", vond de zangeres in eerste instantie. "Je vindt hem toch leuk?", begon ook Dion haar te pushen. Dat was de laatste motivatie die Nicolai nodig had: "Ik ga het gewoon zeggen. Hi Harry Styles! Ik vind je geweldig en als je me op een dag ontmoet en je wilt ook met mij trouwen, weet dat de deur altijd open is."

Knap lastig

Of deze boodschap uiteindelijk aankomt bij de hartendief in kwestie is nog maar de vraag. Tot die tijd moet Mia het gewoon doen met het partnerschap met Cooper. Momenteel staan ze op nummer 20 in de peilingen, dus het beloofd nog knap lastig te worden aankomende dinsdag.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN