Mogelijk gehoorschade bij Ilse de Lange: ze vond Mia & Dion 'prachtig'

Show & Tel
Mogelijk gehoorschade bij Ilse de Lange: ze vond Mia & Dion 'prachtig'
Show & Tel

Mogelijk gehoorschade bij Ilse de Lange: ze vond Mia & Dion 'prachtig'

Mogelijk gehoorschade bij Ilse de Lange: ze vond Mia & Dion 'prachtig'

Het wordt tijd om je ernstig te bekommeren over de gehoorkwaliteit van Ilse de Lange. Een dwergparkiet met keelontsteking produceert minder valse noten dan Mia en Dion, maar daar laat de zangeres zich niet door afschrikken. Zij omschrijft hun griezelige performance bij Khalid & Sophie als 'prachtig'.

Een ander traject

Zondagavond schoof Ilse aan bij de talkshow Renze Op Zondag. “Ik wou dat dit hun kick-off was geweest,'' zegt ze over het laatste optreden van het songfestivalduo. In 2014 vertegenwoordigde zij zelf Nederland samen met Waylon. "Dit had hun eerste stap moeten zijn. Dan hadden we een ander traject gezien,'' denkt ze. Hiermee doelt ze op het feit dat Mia en Dion nu een aangepaste versie van het nummer zingen, omdat de originele variant te hoog gegrepen was. De goedhartige Ilse gunt het koppel een vreugdevolle tijd tijdens het Eurovisie Songfestival “na alles wat er is gebeurd."

Medelijden met de stakkers

Je zou er bijna nostalgisch van worden, want er was ooit een fase waarin Ilse nog alles op een rijtje had. Eerder bij RTL Boulevard was ze van mening dat de twee live optredens van het duo "gewoon niet goed" waren. “Ik zie het eigenlijk net als iedereen die thuis zit, ik kijk ernaar en zie wat er voorbijkomt op de socials en televisie. Dan constateer ik hetzelfde: wat er is gebeurd, dat is gewoon niet goed." Ze had zelfs medelijden met de stakkers: “Ik vind het wel heel zielig, ik vind het zielig voor mensen die eigenlijk hier heel erg van moeten genieten.”

Traumarespons

Waarom de Lange opeens 180 graden gedraaid is, blijft een mysterie. Mogelijk zijn haar oren sinds 1977 niet meer uitgespoten en eist dat nu zijn tol. Maar dit vreemde gedrag kan ook voortkomen uit een traumarespons. Veel mensen zijn, net als zij, niet meer hetzelfde sinds het live marteldebuut in Madrid.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties