Mike Tyson onthult: kreeg een *r*ctie van 16-jarige Jake Paul

Show & Tel
Mike Tyson onthult: kreeg een *r*ctie van 16-jarige Jake Paul
Show & Tel

Mike Tyson onthult: kreeg een *r*ctie van 16-jarige Jake Paul

Mike Tyson onthult: kreeg een *r*ctie van 16-jarige Jake Paul

Tijdens een persconferentie van bokslegende Mike Tyson en huis-tuin-en-keukenknokker Jake Paul, doet Iron Mike opeens een schokkende uitspraak. Hij geeft toe dat zijn jongeheer spontaan gaat steigeren bij het zien van video's van een 16-jarige Jake. "Kreeg een er*ctie!"

Persconferentie

Het is bizar hoe snel een vijandige sfeer kan omslaan. Zoals we van twee vechters gewend zijn, begint de persconferentie met provocerende uitspraken en een hoop gebluf van beide opponenten. Zo beweert Jake dat hij Tyson 'voorgoed gaat laten slapen', waarna er een luid boegeroep klinkt vanuit het publiek. Tyson vraagt spottend of Jake überhaupt al is begonnen met trainen, omdat hij wat spekkig oogt zonder shirt.

Zestienjarige Jake

Maar achter al deze blaaskakerij schuilt schijnbaar toch een hoop hartstocht en wederzijds respect. Jake is de eerste die een liefdesverklaring aflegt: "Ik wil Mike's zompige lippen kussen." Dat laat Iron Mike niet koud. Sterker nog, hij doet meteen een gestoorde onthulling uit de doeken. "Dat is zo ironisch... want toen ik beelden zag van hem toen hij 16 was en stond te dansen, toen hij dat dansje deed op YouTube, toen had ik op een of andere manier een ere... een erectie'', zegt hij glunderend.

'Geef er geen zak om'

De beelden gaan inmiddels viraal op het internet. Toch lijkt men niet aangeslagen door de lichtelijk frappante opmerking van het voormalig wereldkampioen zwaargewicht. "Tyson mag letterlijk alles zeggen wat hij wil. Ik geef er geen zak om'', schrijft een koelbloedige fan.

Bekijk de beelden hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties