Mohamed Ihattaren nu ook uitgespuugd door Juventus

Show & Tel
Mohamed Ihattaren nu ook uitgespuugd door Juventus
© BSR Agency
Show & Tel

Mohamed Ihattaren nu ook uitgespuugd door Juventus

Mohamed Ihattaren nu ook uitgespuugd door Juventus
© BSR Agency

Vorige week was hij nog in het nieuws door zijn plotsklapse huwelijk met TikTok-ster Yasmine Driouech, die ondanks de allegaties van mishandeling toch met de voetballer trouwde. Ondertussen is Ihattaren ook al zijn voetbalcarrière aan het laten schieten.

Altijd excuses

Ooit begon hij zijn carrière als prof-voetballer vol overtuiging bij PSV, waarna hij voor het luttele bedrag van 2 miljoen euro werd overgekocht door Juventus in 2021. Hierna werd de voetballer zelfs gestrikt door Ajax, maar dit liep al snel niet zo lekker. Ihattaren kreeg bedreigingen aan zijn adres, vermoedelijk door zijn relatie met Yasmine, en moest hierdoor een halfjaar stoppen met spelen bij de club. Ajax liet hem niet lang vallen na terugkomst, na verschillende 'reddingspogingen'. Want blijkbaar had Mohamed altijd wel een excuus, zelfs na zijn halfjaar pauze, om geen wedstrijden te hoeven spelen.

Geen respect voor het contract

Toch hadden andere clubs nog meer vertrouwen in Mo. Hij ging met hangende pootjes terug naar Juventus na zijn Ajax avontuur. Maar Juventus had misschien eerst met een betere loep moeten kijken naar Ihattaren's verleden: de voetballer deed net zo weinig voor hun als hij voor de andere clubs tewerkstelde. Mohammed speelt alleen op papier nog tot 2025 voor de club, want wat blijkt in de realiteit: de voetballer traint niet eens meer. De club is daarom bezig een dossier te bouwen tegen Mohamed, waarin ze met genoeg bewijs de voetballer kunnen ontslaan. 'Want hij respecteert zijn contract niet'.

Einde voetbal carrière

Ihattaren meldde zich eerder dit jaar ziek bij Juventus, en is maar 'een aantal keer' op hun trainingscomplex geweest. Als ook Juventus een zaak aanspant tegen Mo, ziet het ernaar uit dat dit officieel het einde is van zijn voetbal carrière. Hij zal wellicht meer geluk vinden in zijn kersverse huwelijk met Yasmine, als die relatie in ieder geval soepeler loopt dan voorheen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN