Monica Geuze betrapt met veel te oude man

Show & Tel
Monica Geuze betrapt met veel te oude man
Show & Tel

Monica Geuze betrapt met veel te oude man

Monica Geuze betrapt met veel te oude man

In de meest recente aflevering van haar podcast Geuze & Gorgels onthult Monica Geuze dat ze niet terugdeinst voor een stuk rijp vlees. De 28-jarige vertelt in geur en kleur over een date met een twintig jaar oudere kerel uit het buitenland. "Mijn ex kwam binnen."

Beste vriend Kaj Gorgels, met wie Monica de podcast host, vraagt haar naar haar leeftijdsgrens qua daten. "55 jaar. Daar heb ik goed over na gedacht,'' antwoordt ze. Geuze heeft blijkbaar een tijdje contact gehad met een twintig jaar oudere gozer uit het buitenland. Op een gegeven moment kwam hij zelfs naar Nederland om met haar af te spreken.

'Is dit je date?'

Tijdens de date in 'n restaurant komt vervolgens een bekende van Monica binnenwandelen: haar ex-vriend en vader van haar dochtertje Lars Veldwijk. "Ik draai me om en het is de vader van Zara-Lizzy. Die staat ineens naast me. Dus ik loop naar hem toe en hij zei toen: 'is dit je date?!'"

Monica deelt dan met Lars dat ze het vermoeiend vindt om constant Engels te moeten praten met het stuk antiek. "Als ik je moet redden moet je een seintje geven,'' zegt Lars daarop.

Ontzettend dronken

De presentatrice besluit het afspraakje met de buitenlandse man wel uit te zitten. Maar niet alleen worstelt ze met de taalbarrière, ze krijgt het ook zwaar te verduren met het onbeheerste drankgebruik van haar date. "Die vent zakt bijna door zijn hoeven. Zo ontzettend dronken geworden", vertelt ze.

Bij vertrek struikelt de man 'zelfs gewoon van de stoep voor de deur'. "Het was echt heel zielig. Want dan zie je gewoon best wel een man op leeftijd, die zichzelf niet onder controle heeft en op de stoep valt." Ze belt daarom een taxi voor de zatladder en zet zelf de avond voort met vrienden in een club.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties