Monica Geuze daagt Angela de Jong uit: 'Zeg het in mijn gezicht!'

Show & Tel
Monica Geuze daagt Angela de Jong uit: 'Zeg het in mijn gezicht!'
Show & Tel

Monica Geuze daagt Angela de Jong uit: 'Zeg het in mijn gezicht!'

Monica Geuze daagt Angela de Jong uit: 'Zeg het in mijn gezicht!'

Monica Geuze is te gast in de interviewreeks 'Open Kaart' van goede vriend Robbert Rodenburg. Hierin haalt ze haar klauw uit naar Angela de Jong, die de influencer eerder 'zwaar irritant' noemde. "Angela, I dare you!"

Oude tang

Angela de Jong ergert zich. Dat doet ze al zo'n 47 jaar aan alles met een lichaamstemperatuur van 38,3 graden Celsius, maar in dit geval ergert ze zich aan Monica Geuze. Zij is sinds kort panellid in The Masked Singer en dat stoort Angie. Monica maakte namelijk een grapje door een oudere collega in het programma een 'tang' te noemen. "Dat sloeg bij mij nogal verkeerd,'' zei Angela in de AD Mediapodcast.

'Sorry, dit kan echt niet'

Even om de geheugens op te frissen. Monica zei in een aflevering van The Masked Singer over haar antieke collega Loretta: "Je hebt niks aan die oude tang in het midden, hè?” De andere panelleden reageerden behoorlijk verbaasd en ook kijkers spraken hun ongenoegen uit op Twitter. "Wat zei Monica nu ineens tegen onze liefste Loretta? Iets met ‘oude tang? Sorry maar dit kan echt niet!," schreef iemand.

Kritiek

In de Youtube-serie Open Kaart vraagt Robbert wat Monica van het kritiek vindt. "Natuurlijk doet het me wat," antwoordt ze. "Als je dat over jezelf leest, dan is het niet dat je je daar beter van gaat voelen. Ik denk wel van, het is veel leuker natuurlijk als mensen zeggen: ‘Nou, wat is zij een leuke toevoeging en wat is het geweldig!’ Maar ik snap heel goed dat de kritiek er is."

‘I dare you’

Als het aankomt op het boze tongetje van Angela, gelooft Monica niet dat deze nog zoveel praatjes heeft in haar bijzin: "Angela, I dare you, maar ik denk niet dat als ik haar ooit in levenden lijve tegenkom, dat ze dan tegen me zegt: 'Wat vind ik jou vreselijk irritant'. Mag ze wel doen, maar dan wordt het een beetje een ongemakkelijk situatie."

De volgende keer dat Angela haar mond opentrekt, kan ze beter tips geven:"Ik vind opbouwende kritiek vooral heel lekker, maar als iemand over je zegt: ‘Ik vind haar vreselijk irritant’… Ja, daar kan ik niks mee. Daar voel ik me dan wel rot over. Maar ik kan er niks mee, dus het heeft geen zin om erover in te zitten."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties