Monique Westenberg over slaapkamerstunts André Hazes: 'tot hier en niet verder'

Show & Tel
Monique Westenberg over slaapkamerstunts André Hazes: 'tot hier en niet verder'
Show & Tel

Monique Westenberg over slaapkamerstunts André Hazes: 'tot hier en niet verder'

Monique Westenberg over slaapkamerstunts André Hazes: 'tot hier en niet verder'

Als we de woorden van Monique mogen geloven, zijn de performances van Dré ín de slaapkamer net zo tragisch als daarbuiten. Het enige voordeel is dat ze binnenshuis gemiddeld van kortere duur zijn. “En dat is nog lang,’’ aldus Mo.

90 seconden

In zijn nieuwe Videoland-soap vertelt André Hazes over zijn liefdesverhouding met Mo. "Hoe lang hebben wij nu denk je ongeveer wat wij hebben? Wat we nu hebben,'' vraagt hij aan haar.

André doelt blijkbaar op hun huidige relatiestatus, waarbij de twee een latrelatie hebben, maar wel exclusief zijn. Monique antwoordt: “Nou, sinds dat jij op de radio zei: ‘We zijn weer samen’, toen dacht ik: o, het heeft een naam.” André voegt daar banaal aan toe: “Maar daarvoor gaf ik je al elke keer de 90 seconden van je leven.” Monique: “Nou, dat is nog lang.”

Affaires

Wat blijkt? Dré is een hyprocriet mannetje. Tijdens zijn knipperlichtrelatie met Westenberg switchte hij regelmatig van vrouw, maar verwachtte ondertussen wel dat Mo single bleef. Gelukkig voor Hazes is zijn meissie vergevingsgezind. “Kijk, onze liefde gaat wel heel diep. Ik had begrepen als zij had gezegd: ‘Tot hier en niet verder, dit was het.’”

Monique is dus best braaf geweest, maar in de ogen van Hazes niet braag genoeg. “Ik ben heel jaloers, van aard zeg maar. Er is een tijd geweest dat we uit elkaar waren en dat Monique appcontact had met iemand. Daar mocht ik natuurlijk eigenlijk niks van vinden, maar het moment dat ik dat wist zakte echt de grond onder mijn voeten vandaan.”

'Champions League'

André vond het dus vreselijk dat Monique tijdens een relatiepauze met iemand aan het appen was, terwijl hij zelf Bridget of Sarah Soelen op 90 secondes speelplezier trakteerde. “Dus als het andersom was geweest… Nee, ik had dat niet kunnen verkroppen, denk ik, nee.”

Nu deelt hij enkel nog de lakens met Westenberg. Ze wonen samen op maandag en dinsdag, de rest alleen. “In mijn vriendenkring… Die noemen mijn relatie echt Champions League, hoe ik het voor elkaar heb.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties