Na bijna een jaar stilte: Gordon is back, mét een vers kapseltje!

Show & Tel
Na bijna een jaar stilte: Gordon is back, mét een vers kapseltje!
Show & Tel

Na bijna een jaar stilte: Gordon is back, mét een vers kapseltje!

Na bijna een jaar stilte: Gordon is back, mét een vers kapseltje!

Na de beruchte breuk met de Australische Gavin, heeft Gordon zich even koest gehouden op de socials. Nu laat de troubadour (die momenteel door het leven gaat met een dramatische schuine lok) voor het eerst in lange tijd weer van zich horen op Instagram. Naar eigen zeggen keert hij terug, puur om zijn fans 'op de hoogte te houden.'

Na bijna een jaar radiostilte, besluit Goor zijn account nu weer te activeren. "Of ik het gemist heb? Jazeker… Of het mij rust heeft gebracht? Nog veel meer ja!”, schrijft hij in zijn eerste bericht. "Jammer dat ik mijn privéleven, zoals ik dat deed in mijn enthousiasme, niet meer kan delen zoals iedereen dat doet. Maar ik heb ook een carrière die ik graag wil onderhouden.”

Bang en onveilig

Gordon is alleen terug om zijn fans op de hoogte te houden van wat er in zijn leven speelt. "Of ik bang ben voor de commentaren en of ik mij bang en onveilig heb gevoeld? Ja… Maar kwaad mag nooit overwinnen. En ik ben inmiddels weer sterk genoeg om te durven posten."

Nieuw album

Naar eigen zeggen wil Goor het minder over zijn liefdesleven hebben, maar juist nieuws rondom zijn werk gaan delen. "Afgelopen jaar ben ik in het diepste geheim bezig geweest met de opnames van een nieuw album", aldus Gordon. "Dus nu na acht jaar kom ik terug met een volwaardig album met als titel ‘Album van mijn Leven’. Die titel is pas ontstaan toen ik bezig was om de liedjes te verzamelen. Elk nummer die ik mooi vond zou zo een passage kunnen zijn uit mijn eigen leven."

Geen vertrouwen

De terugkeer van Gordon op Instagram werd gisteren uitvoerig besproken in de uitzending van Shownieuws. Evert Santegoeds kwam met de gouden tip voor Goor, die zijn zangcarrière nieuw leven in wil blazen. "Wat ik hem zou aanraden: er komt een prachtige musical aan, Moulin Rouge van Stage Entertainment, en daar zit een hoofdrol in die hem op het lijf geschreven is."

Een plausibel plan B, lijkt Evert, die bar weinig vertrouwen heeft in een nieuw album. "Er worden geen albums verkocht, het wordt gestreamd. Je hoort het ook niet op de radio, Nederlandse muziek.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties