Nederlandse mannen opgelet: Katja Schuurman is weer vrijgezel

Show & Tel
Nederlandse mannen opgelet: Katja Schuurman is weer vrijgezel
Show & Tel

Nederlandse mannen opgelet: Katja Schuurman is weer vrijgezel

Nederlandse mannen opgelet: Katja Schuurman is weer vrijgezel

De populaire actrice gaat de afgelopen tijd nogal af en aan met haar voormalig liefje Niek Schrijvershof, maar blijkbaar heeft Katja het momenteel even hélemaal gehad met alle relatiedrama's.

Verleden tijd

De actrice telt al heel wat mannelijk schoon op haar lijstje, waaronder Thijs Römer en Freek van Noortwijk, en heeft aan beide relaties dochters overgehouden. Maar toen deze op de klippen liepen vond Katja het geluk bij Niek Schrijvershof, die ze leerde kennen op Ibiza. Niek is niet bekend in de mediawereld maar werkt op Ibiza in 'ecologisch management'.

Langeafstands-relatie

Veel bij elkaar zijn kon het stel sowieso niet: de actrice moest nog steeds veel in Nederland zijn voor haar werk en vloog daarom vaak heen en weer naar Spanje. Katja deed niet geheimzinnig over haar relatie: Niek was regelmatig te zien op haar Instagram vergezeld van teksten waar de verliefdheid van af spatte. 'Dank je wel dat je zo lief bent @niek.schrijvershof En grappig, en slim, charmant, bijdehand en best wel lekker.'

Turbulente tijden

Maar het ging niet altijd van een leien dakje voor Katja en Niek : de lange-afstand perikelen werden het stel toch wat veel. Afgelopen maart leek het erop dat de actrice weer vrijgezel was, want er werd niks meer online gepost door het verliefde koppel. Maar toch konden de twee moeilijk afstand doen van elkaar.

Kersverse single

Katja blijft vreemd vaag over Niek: bij een interview aan RTL deze week vraagt de presentatrice: 'Waar is Niek?' Waarop Katja lachend antwoordt: 'Op Ibiza'. Op de vraag 'Maar jullie zijn wel heel erg verliefd?' antwoordt de actrice 'Nou... het leven meandert lekker door zullen we maar zeggen. Ik kan er niet iets heel concreets over zeggen.' Als er gevraagd wordt of hij de ware is luidt het antwoord: 'Je weet het nooit, maar het lijkt er voorlopig niet helemaal op. Ik ben heel erg op mezelf nu en er mogen mannen in mijn leven zijn, maar niet vast.' Friends with benefits? Katja klinkt in ieder geval weer zo single als het maar zijn kan.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties