Nicol Kremers zit enorm in de problemen

Show & Tel
Nicol Kremers zit enorm in de problemen
Show & Tel

Nicol Kremers zit enorm in de problemen

Nicol Kremers zit enorm in de problemen

Dat Nicol Kremers niet bepaald een lieverdje is, is voor ons allemaal allang duidelijk. Maar nu heeft ze het niet alleen aan de stok met ex-vriend Peter Gillis; de officiële instanties moeten er dit keer ook aan geloven. Nicol is op dit moment namelijk in het buitenland druk bezig de belastingdienst te ontwijken.

Erotische speeltjes

Nicol is wel een echte business vrouw: naast foute foto's verkopen op het internet is ze ook een online bedrijfje gestart in erotische speeltjes 'voor hem en haar'. Toen ze haar bedrijf startte liet ze aan iedereen weten dat zelfs haar kinderen hier achter stonden. 'Ik doe lekker m’n ding, als mensen willen kijken, kijken ze. Als ze niet willen kijken dan kijken ze niet. Mijn vriendinnen en mijn ouders zijn hartstikke trots. Ook mijn kinderen zijn hartstikke trots op mij dat ik het toch maar even zelf doe. Wat wil je nog meer?'

Illegale praktijken

Ze is in haar bedrijfsplan alleen één ding vergeten: om haar bedrijf officieel te registreren bij de KvK. Nu probeert ze dus blijkbaar de belastingdienst te slim af te zijn door zich doorgaans te verstoppen in het Spaanse Marbella en haar webshop ondertussen gewoon nog op volle toeren te laten draaien. Maar ze is blijkbaar niet bang dat de instanties haar binnenkort bij de keel zullen grijpen: madame feest er rustig op los in Marbella.

Belasting ontwijken

Hoe lang gaat Nicol dit volhouden tot de fiscus haar weet te vinden? Op een gegeven moment zal ze er toch aan moeten geloven. Haar bedrijfstactieken heeft ze waarschijnlijk van ex-geliefde Peter Gillis, die ook kampioen belasting ontwijken is. Maar zelfs hij heeft er uiteindelijk toch aan moeten geloven.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties