Nicol Kremers staat zonder kledij in de playboy

Show & Tel
Nicol Kremers staat zonder kledij in de playboy
Show & Tel

Nicol Kremers staat zonder kledij in de playboy

Nicol Kremers staat zonder kledij in de playboy

Vreemd, want wie een beetje goed zoekt op het wereldwijde web komt haar pikante pica's echt óveral tegen. Daar hoef je geen papier voor aan te schaffen, zou je zeggen.

Nette manier

Na Jaimie Vaes is het nu de beurt aan Nicolleke (bekend van Familie Gillis: Massa is Kassa) om de cover van 's werelds beroemdste blootblaadje te vullen met haar enorme kwaliteiten. Nicol Kremers is dolenthousiast over haar recente naaktshoot voor Playboy. Ze vindt het een "hele eer" en is trots dat ze deel mag uitmaken van het iconische blad. "Playboy brengt vrouwelijk naakt op een nette manier in beeld, daar staat het blad om bekend," aldus Nicol.

Geen groentje

Nicol is geen groentje als het gaat om naakt poseren. Ze is ook actief op het platform AlleenVrienden en zegt: "Ik ben natuurlijk wel wat gewend op erotisch gebied." Toch was deze fotoshoot voor Playboy iets heel anders en unieks voor haar. In het interview met Playboy komt Nicol ook terug op haar relatie met Peter Gillis en de mishandeling die ze heeft ervaren. Ze zegt dat het een lange weg zal zijn om volledig te herstellen, maar ze is op de goede weg.

Meer BN'ers op komst

Playboy's hoofdredacteur Niek Stolker laat weten dat er meer fotoshoots met BN'ers aan zitten te komen. Dus wie weet, misschien zien we binnenkort meer bekende gezichten in het blad. (Wij gokken zelf op Sylvana IJsselmuiden).

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties