Nicol reageert voor het eerst op de breuk met Peter Gillis

Show & Tel
Nicol reageert voor het eerst op de breuk met Peter Gillis

Nicol reageert voor het eerst op de breuk met Peter Gillis

Nicol reageert voor het eerst op de breuk met Peter Gillis

Nicol Kremers heeft, onder het genot van een party popper, uitgelegd waarom ze niet langer aan de zijde van Oostappen Groep-eigenaar Peter Gillis is.

Goede vrienden

Een verslaggever van PowNed vroeg haar naar de break-up met Gillis. "We zijn uit elkaar als goede vrienden. Zo gaat het beter als wanneer we een relatie hebben met elkaar," aldus Nicol. Met alle roddels die vervolgens naar buiten kwamen, zoals het luchtbed van Barbier Mike, heeft ze weinig moeite: "Ik lees eigenlijk zelfs niks en ik kijk er niet naar. Ik vind het ook niet zo heel boeiend, als andere mensen hun leven belangrijker vinden als dat van zichzelf zegt dat meer over hun als over mij."

Namen

Ook wordt Nicol gevraagd naar haar carrière als TikTok-ster, waar ze tegen betaling namen op haar hoofd zet: "Dat doe ik altijd me een vriendinnetje van mij, dat is een spelletje, dat doen we altijd samen. Wie als laatste helemaal voor gek staat heeft de rest van de avond allemaal namen op haar gezicht geschreven. Zo leuk!"

Confettikritiek 

Op de vraag of ze veel verdient aan donaties, zegt ze: "Zoveel geld levert het echt niet op. Het is echt niet dat je zegt 'nou, daar wordt je echt rijk van'. Nee echt niet" Over haar TikTok-filmpjes waarin ze McDrive-medewerkers terroriseert met confetti is ze nog steeds lovend: "Jaa joh, dat is toch gewoon grappig? Is gewoon een grapje [...] Joh, paar snippertjes papier, hou op."

Niet in de Mercedes

Als de PowNed-verslaggever vervolgens voorstelt om een confettikanon af te schieten in haar Peters auto zegt ze: "Nee, dat gaan we niet doen hahahaha." Een ietwat hypocriete overweging van de nieuwbakken TikTok-ster.

Bekijk het interview HIER.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties