Nieuw slachtoffer Ali B meldt zich

Show & Tel
Nieuw slachtoffer Ali B meldt zich
Show & Tel

Nieuw slachtoffer Ali B meldt zich

Nieuw slachtoffer Ali B meldt zich

Jill Helena gaat met moed de rechtszaal in. De rechtszaak tegen Ali B vindt plaats op 12 en 13 juni. Jill is een vermeend slachtoffer van de voormalige tv-persoonlijkheid en rapper. Naast Jill, spreekt ook Ellen ten Damme tijdens de zaak.

In 2013 stond Jill in de finale van The Voice of Holland. Het incident met Ali B gebeurde echter in 2018. Jill wordt bijgestaan door slachtofferadvocaat Sébas Diekstra. Hij meldt aan het AD dat Jill haar spreekrecht zal uitoefenen. Ze zal in de rechtbank vertellen wat haar is overkomen.

Onderzoek naar Jeroen Rietbergen bijna afgerond

Het OM Midden-Nederland meldt dat het onderzoek naar Jeroen Rietbergen in de afrondende fase is. In maart vorig jaar werd bekend dat zowel Jeroen als Ali B vervolgd zullen worden voor zedendelicten. De datum voor de zaak tegen Jeroen is nog niet bekend.

Jeroens verdediging mag onderzoekswensen indienen voordat de zaak bij de rechter komt. Deze wensen kunnen leiden tot nader onderzoek. De verwachting is dat er binnenkort meer duidelijkheid komt over een zittingsdatum.

Update: Ali B moet huilen

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties