Nieuwe single Danny de Munk is een keiharde flop

Show & Tel
Nieuwe single Danny de Munk is een keiharde flop
Show & Tel

Nieuwe single Danny de Munk is een keiharde flop

Nieuwe single Danny de Munk is een keiharde flop

Hoe zeer de Danny de Munk platen vroeger ook grijs gedraaid werden door collectief Nederland, lijkt de tijd van glorie toch aan de zanger voorbij te zijn gegaan. Hij bracht gisteren een nieuwe single uit die wel héél weinig beluisterd werd.

Betere tijden

Danny was op twaalfjarige leeftijd al een beroemdheid in ons kleine landje, met zijn debuut in de musical Ciske de Rat. Aan het eind van 1984 was zijn nummer Ik voel me zo verdomd alleen de bestverkochte single van het jaar. De jaren die volgden bleef hij platen maken en hitjes scoren, maar niks had hem voorbereid op het succes dat hij bereikte met zijn rol als Marius in de musical Les Miserables.

Geflopt nummer

Dit lanceerde de Munk de wereld van musicals in, en hij scoorde hierna maar liefst 12 verschillende hoofdrollen op het podium. Jaar in jaar uit knalde de musicalster van de lokale televisieschermen en radiozenders, als een geliefde staple in onze Nederlandse cultuur. Maar is dit tot een einde gekomen? Danny dacht weer een knalhit uit te brengen met zijn nieuwe nummer Is dit het leven, die gisteren online werd geplaatst op Youtube. Alleen liet Juicekanaal Reality_fbi weten dat de single nog helemáál geen storm loopt.

Nieuwe single Danny de Munk is een keiharde flop

Treurig lage kijkcijfers

'Slechts 455 mensen wisten het nummer tot nu toe te vinden' schrijft het kanaal. Dat moeten toch de laagste lanceernummers zijn die de rat in jaren heeft gezien. Ondertussen heeft de video een schamele 663 views bij elkaar geschraapt, maar het loopt dus nog geen storm. Toch wel een treurig moment voor de zanger. Het handjevol commentaar onder de Youtube video is in ieder geval wel enthousiast. Het publiek laat weten kippenvel te krijgen van het nummer en het simpelweg prachtig te vinden. Dat zal Danny toch nog even een hart onder de riem steken.

Bekijk de video hier:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN