Nog een Expeditie Robinson-kandidaat gesneuveld: 'Ik voel me invalide'

Show & Tel
Nog een Expeditie Robinson-kandidaat gesneuveld: 'Ik voel me invalide'
Show & Tel

Nog een Expeditie Robinson-kandidaat gesneuveld: 'Ik voel me invalide'

Nog een Expeditie Robinson-kandidaat gesneuveld: 'Ik voel me invalide'

In de eerste aflevering van Expeditie Robinson mocht het blauwe team al iemand uitzwaaien. Iris van lunenburg vertrok met hangende schouders naar het afvallerseiland. Nu blijkt dat Borsato al die jaren uit zijn nek heeft gekletst en afscheid nemen wel degelijk bestaat. De ellenboog van Hassan Slaby raakte tijdens een proef dusdanig overbelast dat ook hij het programma moest verlaten.

De GTST-acteur kreeg het meteen zwaar voor zijn kiezen: de overbelasting gebeurde al tijdens één van de eerste proeven. Toen hij de ochtend daarna wakker werd, wist hij direct het foute boel was. Zijn arm zag er niet fraai uit. "Ik maak wel grappen, maar het doet wel echt veel pijn”, gaf hij toe in gesprek met zijn kampgenoot Maxim Froger.

'Dit is echt niet goed'

Een arts snelde zich naar het eiland om zich over de zere ledemaat van Slaby te buigen. Wanneer deze het drukverband van zijn ellenboog haalde, vertrok de acteur van de pijn. "Je voelt je als een soort invalide’’, biechtte hij op voor de camera. Zijn ellenboog was intussen akelig opgezwollen. "Dit is niet goed hoor, dit is echt niet goed.’’

Trekken aan een dood paard

Na het bezoekje van de geneesheer besloot Slaby het eiland te verlaten. "Ik doe dit voor de groep,'' opperde hij moedig maar teleurgesteld. Het voelde voor hem als 'trekken aan een dood paard.' Medekandidaat Mark Baanders adviseerde Slaby om er nog eens goed over na te denken, maar de brokkenpiloot bleef erbij: met deze blessure kon hij de uitdaging niet langer aan.

Jankende pussy

"Ik sta hier als een pussy te janken omdat ik dit moet doen’’, jammerde de GTST-spetter. Nee, het leven spaart hem niet. Met vochtige ogen nam hij afscheid van zijn Expeditie- broeders en zusters. "Het doet me wel wat, want ik vind het wel jammer. Maar ik blijf wel realistisch.’’

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties