OMG: Jutta Leerdam laat Jake Paul iets héél bijzonders proeven

Show & Tel
OMG: Jutta Leerdam laat Jake Paul iets héél bijzonders proeven
Show & Tel

OMG: Jutta Leerdam laat Jake Paul iets héél bijzonders proeven

OMG: Jutta Leerdam laat Jake Paul iets héél bijzonders proeven

Jake Paul, de vechtjas en lover van Jutta Leerdam, is terug in het land. Dat betekent dat er weer rijkelijk met diepe teugen cultuur wordt gesnoven. En hoe leer je het Koninkrijk der Nederlanden beter kennen dan door haar delicatessen te proeven? Jutta besluit Jake daarom mee te nemen naar het walhalla van de Hollandse ambacht: de poffertjeskraam in Laren.

Vuurdoop in het Gooi

Het lijkt erop dat Jutta haar knaap graag blootstelt aan al het moois wat haar vaderland te bieden heeft. Zo brachten ze in het verleden al een uitstapje aan de Jumbo, vandaliseerde ze de tulpen in een bollenveld en maakte ze een boottocht op een Amsterdams kanaal. Maar dit bleken enkel wat opwarmertjes voor het échte werk: de ultieme vuurdoop in het Gooi.

'Poffertjes for everybody'

Jake Paul onderging gister zijn ontgroening. Hij verlaat daarvoor zijn Amerikaanse habitat en versmelt langzaam maar zeker met de Hollandse meute. De tortelduifjes brachten namelijk een bezoek aan de beroemde poffertjeskraam in Laren. De man wordt er duidelijk razend enthousiast van. "Poffertjes for everybody,'' kirt hij. Hij mag zelfs, als een kind in een snoepwinkel, zelf wat poffertjes omdraaien. Jutta staat er trots en vertederd bij te ginnegappen.

Integratieproces

"Jakey wordt een Nederlander,'' schrijft ze bij de story op Instagram. Het poffertjeshappen heeft het koppel duidelijk dichter tot elkaar gebracht. In de story daarnaast filmt ze namelijk hoe ze hun handen in elkaar hebben gevouwen en knuffelen op de achterbank van een taxi. Heel mooi om zo'n integratieproces van dichtbij te mogen meemaken.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties