Ondanks strafblad feest Glennis Grace er lekker op los

Show & Tel
Ondanks strafblad feest Glennis Grace er lekker op los

Ondanks strafblad feest Glennis Grace er lekker op los

Ondanks strafblad feest Glennis Grace er lekker op los

Zangeres Glennis Grace kreeg door haar openbare vechtpartij in de JUMBO van de rechter een taakstraf van 200 uur opgelegd, maar voorlopig zien we haar niet met een vuilknijper langs de kant van de weg in een oranje overall.

Bekijk de beelden hieronder:

Glennis op vakantie

Glenda Batta, zoals ze echt heet, geniet momenteel namelijk van een zonovergoten vakantie op Curaçao. Lekker in bikini op het strand, even ontsnappen aan alle hectiek en haatreacties uit Nederland. We snappen Glennis wel. Toch kon ze het niet laten om vanuit het LionsDive Beach Resort te laten weten hoe goed ze het heeft.

Op haar Insta plaatst ze stories waar ze om de nek hangt van de eveneens gecancelde zanger Bilal Wahib. Daarna zien we ook Glen Faria in beeld. "Jullie raden het niet, kijk nou wie ik hier tegenkom: the love birds! Het zijn míjn vrienden hé. Niet jouw vrienden", horen we de 44-jarige op vrolijke toon in de telefooncamera zeggen.

Fred

Onder de video schrijft ze ook de tekst 'true friends stay', wat een sneer is aan het adres van Fred van Leer, de voorheen goede vriend die haar liet vallen na het geweldsincident in de JUMBO waarbij ze het met een knokploeg opnam tegen minderjarige vakkenvullers die haar zoon verboden om de vapen in de winkel.

Bron: @Glennisgrace

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties