Ook Peter Gillis bedelt op social media om geld

Show & Tel
Ook Peter Gillis bedelt op social media om geld

Ook Peter Gillis bedelt op social media om geld

Ook Peter Gillis bedelt op social media om geld

Peter Gillis heeft 9 vakantieparken, goed voor 25.000 bedden. Daarmee zou je kunnen zeggen dat een dergelijke massa altijd wel voor een goedgevulde kassa zorgt. Toch zoekt ook de eigenaar van de Oostappen Groep zijn toevlucht naar social media om daar een zakcentje bij te verdienen.

Hee hallo

Gillis gaat namelijk videoboodschappen verkopen. Peter Gillis begint de oproep met: "Hee hallo, ja hier Peter Gillis, massa is kassa, hatseflats", waarna hij zijn volgers oproept om een videoboodschap te bestellen. Het is geen onbekend fenomeen in de wereld van Bekende Nederlanders dat ze tegen betaling video's opnemen en versturen, maar vaak zijn het lieden die nergens meer aan de bak komen of waarvan de portemonnee leeg begint te raken. Of dat bij Gillis ook het geval is betwijfelen we, maar een goed teken aan de wand is het beslist niet.

Kosten videoboodschap Peter Gillis

De kosten voor een Gillis Original vallen eigenlijk best mee: slechts 50 euro. Daarvoor kun je toch al gauw vier maanden een caravan huren op park Prinsenmeer.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties