Op deze datum gaat André Hazes weer zingen

Show & Tel
Op deze datum gaat André Hazes weer zingen
Show & Tel

Op deze datum gaat André Hazes weer zingen

Op deze datum gaat André Hazes weer zingen

André Hazes jr. maakt zijn langverwachte terugkeer tijdens de concertreeks Holland Zingt Hazes die in de tweede week van maart plaatsvindt in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het nieuws werd zaterdag éindelijk bevestigd door een woordvoerder van de productie.

Dit nieuws komt nadat werd gemeld dat André's zus Roxeanne zich had teruggetrokken uit deelname aan de Holland Zingt Hazes concerten, maar volgens de woordvoerder is André zelf gewoon bij de concerten die plaatsvindt tussen 10 en 18 maart.

Het is bijna anderhalf jaar geleden dat André het laatst optrad, voordat hij wegens een burn-out een pauze moest inlassen. Op Instagram vertelde hij over wat hij beschreef als "de donkerste periode van mijn leven" en gaf hij toe dat hij met verschillende verslavingen had geworsteld, maar hij verzekerde zijn fans dat hij zijn verslaving aan zingen nooit helemaal van zich af zou kunnen schudden.

Tickets Holland Zingt Hazes

Wie André live wil zien moet wel flink in de buidel tasten, kaartjes voor Holland Zingt Hazes beginnen bij het forse bedrag van 87,50 euro.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties