Optreden K3 gaat gruwelijk mis: zangeres Julia valt op haar hoofd

Show & Tel
Optreden K3 gaat gruwelijk mis: zangeres Julia valt op haar hoofd
Show & Tel

Optreden K3 gaat gruwelijk mis: zangeres Julia valt op haar hoofd

Optreden K3 gaat gruwelijk mis: zangeres Julia valt op haar hoofd

Je zou niet verwachten dat een optreden van K3 er beestachtig bruut aan toe kan gaan. Toch bewees de meidengroep afgelopen weekend dat ze niet alleen maar rozengeur, glitter en maneschijn naar het podium brengen: een vleugje destructie mag er ook wel wezen. Tijdens de act lieten ze zangeres Julia Boschman namelijk vol op haar hoofd vallen.

Neerwaartse lancering

Daar zit je dan, met je kroost aan je arm, op de eerste rij bij K3. Het trio staat zich lekker in het zweet te werken en een leuke choreografie uit te voeren. Puur genieten. Voor de grande finale wordt Julia nog even door haar groep dansers omhoog gegooid. Waarschijnlijk hebben ze de instructie gekregen haar ook weer op te vangen, maar is dit kleine detail hun even ontgaan. Ze laten de zangeres namelijk gewoon tussen de vingers glippen en recht met haar kruin op het podium kletteren.

Powervrouw Boschman

Gelukkig is de K3-artieste gebouwd als een commando. Weerkrachtig en hard als staal springt ze weer overeind. "Ik ben oke!,' verzekert ze haar publiek, dat in shock haar neerwaartse lancering heeft moeten aanschouwen. Misschien is het de adrenaline die haar zenuwstelsel tijdelijk verdooft, want Julia gaat gewoon door zonder een spier te vertrekken. Een beurse bovenkamer weerhoudt haar er niet van alle noten van 'Pina Colada' te raken.

Getekend voor het leven

De kids zijn in ieder geval getekend voor het leven. De K3-katapult staat voor eeuwig op hun tere netvliesjes gebrandt. Op TikTok leveren mensen kritiek. Zo is iemand geen fan van de nieuwe zangeressen: "Waarom heb ik het gevoel dat bij deze k3 veel meer fout loopt dan bij de vorige..." Een ander weet daar wel een antwoord op: "Omdat de vorige nooit in de lucht werd gesmeten." Misschien kunnen Julia, Marthe en Hanna inderdaad beter de voetjes op de vloer houden vanaf nu.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties