Patty Brard haalt keihard uit naar Yolanthe Cabau: 'uitnodiging weggegooid'

Show & Tel
Patty Brard haalt keihard uit naar Yolanthe Cabau: 'uitnodiging weggegooid'
Show & Tel

Patty Brard haalt keihard uit naar Yolanthe Cabau: 'uitnodiging weggegooid'

Patty Brard haalt keihard uit naar Yolanthe Cabau: 'uitnodiging weggegooid'

Patty en haar grote mond hebben zich weer flink uitgeleefd. Ze kozen ervoor om afgelopen weekend op televisie het verbale vuur te openen op Yolanthe Cabau. De geparfumeerde Shownieuws-granaat is door de actrice uitgenodigd op een goededoelenfeest, maar moest voor geheimhouding tekenen.

Fan van Nicolette

Patty is daar niet van gediend en heeft die uitnodiging nu weggemikt. Yolanthe wordt dus keihard geskipt, maar Brard was gisteren wel bij het jubileumfeest van Nicolette van Dam en haar broer, die in Amsterdam samen een brasserie runnen. “Ik was er. Ik mocht er zonder iets te tekenen in en ik mag er ook wat over vertellen”, sneert Brard in Shownieuws.

Een flinke roedel BN'ers was aanwezig op het feest van Nicolette. “Heel bekend Nederland komt eropaf, iedereen gunt het ze ook, het zijn mensen die keihard werken.”

Loslippige figuren

Waar Yolanthe Patty het zwijgen probeerde op te leggen via een contract, verwelkomt Nicolette zonder pardon een hoop loslippige figuren van de pers. En die techniek van Nicolette zorgt ervoor dat Patty zich zeer lovend over haar uitlaat.

Shownieuws-gezicht Tooske Ragas springt ook op de We-Love-Nicolette-praalwagen: “Ik heb ook een poosje in die buurt gewoond en het is een hele gezellige, leuke plek met heerlijke broodjes. Je kunt er superlekker lunchen.” Volgens Bram Moszkowicz is die brasserie ronduit geweldig. “Ik woon nu elders in het land en ik rij speciaal voor die zaak naar Amsterdam toe wel eens.”

Meer respect voor Nicolette

Jeroen van der Boom is van mening dat Nederland meer respect moet hebben voor Nicolette: “We zien altijd de presentatie-Postcode Loterij-kant van Nicolette, maar mensen moesten eens weten dat zij regelmatig – vooral haar broer ook, in de zaak – keihard aan het werk is. En dat wordt best wel eens vergeten.”

Patty is over één ding duidelijk: ze gaat liever naar de mediageile brasseriefuif van Nicolette dan het anti-roddelfestijn van Yolanthe.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties