Peter Gillis en Wendy trouwen in het geniep

Show & Tel
Peter Gillis en Wendy trouwen in het geniep
Show & Tel

Peter Gillis en Wendy trouwen in het geniep

Peter Gillis en Wendy trouwen in het geniep

Huh? Meneer heeft een eigen realityshow, maar niemand heeft mogen meesnoepen van een zoetsappig huwelijksaanzoek of een legendarisch trouwfeest? Het lijkt er namelijk op dat Peter Gillis en zijn oogappel elkander het ja-woord hebben gegeven áchter de schermen. "Top secret!"

Peter Gillis reageert voor de camera van Shownieuws op de roddel dat hij mogelijk zou gaan trouwen. Hij doet er ontzettend vaag over, waardoor de geruchtenmolen natuurlijk op nóg hogere toeren gaat draaien.

Wendy en Peter

In tegenstelling tot zijn verhouding met Nicolleke, lijkt zijn relatie met Wendy een schot in de roos te zijn. De twee ontmoetten elkaar vorig jaar april op een vakantiepark van de ondernemer en in mei maakte Peter bekend samen te zijn. Wendy is een geboren en getogen Eindhovenaar en werkte in het verleden als kermisexploitante. Nu heeft ze haar eigen webshop en ontfermd ze zich fulltime over de onverzadigbare campingprins. Een drukbezette meid dus.

Trouwplannen

Ondanks dat ze nog niet zo lang samen zijn, gaan er al een tijd geruchten dat de twee gaan trouwen, of misschien zelfs al getrouwd zijn… Petertje weigert er in ieder geval iets over los te laten. “Dat blijft geheim. Misschien ben ik al getrouwd. Wie weet.”

Wel liet hij eerder aan weekblad Story weten dat hij graag met Wendy in het huwelijksbootje wil stappen. “Ik kan me voorstellen dat, als het zo goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen. Ik heb al gepolst of Wendy zou willen trouwen en ze zei ja”, vertelde hij.

Top secret

Zijn vriendin (of vrouw) Wendy hintte al eerder op een verloving in een video op Instagram. Daarin zat ze in de jacuzzi en filmde ze een gigantische ring aan haar vinger. En ook vandaag zit ze haar volgers weer op te hitsen met een vage post. Dit maal deelt ze het bericht van Shownieuws over het vermeende huwelijk en schrijft daarbij: "Top secret."

Peter Gillis en Wendy trouwen in het geniep
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties