Peter Gillis op het politie-bureau

Show & Tel
Peter Gillis op het politie-bureau
Show & Tel

Peter Gillis op het politie-bureau

Peter Gillis op het politie-bureau

Peter Gillis heeft nog niet gereageerd op de aantijgingen van ontvoering en mishandeling. Ook het Openbaar Ministerie heeft zich nog niet uitgesproken. Toch lijkt er achter de schermen wel wat te spelen, want de ontzettend fout bestickerde Rolls-Royce Phantom van het campingbaasje is gespot bij een politiebureau.

Peter niet vrolijk

Op de facebookgroep Carparazzi verschenen vandaag meerdere foto's van Peters bolide bij het politiebureau van Neerpelt, vlak over de grens in België. Volgens de uploader zag de eigenaar van Oostappen Vakantieparken er niet echt vrolijk uit, al zullen we nog even moeten gissen naar de reden achter het bezoekje. Het kan natuurlijk zijn dat Nicol Kremers eindelijk aangifte van mishandeling heeft gedaan, maar we sluiten ook niet uit dat Peter verantwoording moet afleggen voor die wanstaltige stickers op een Rolls-Royce, wat gewoon een misdaad zou moéten zijn.

Loopt nie goed af?

Ondertussen ambieert zijn Nicol een carrière als influencer op TikTok en waren we onlangs getuige van een kroegruzie in Asten. Kortom, de bekendste familie van Nederland houdt de gemoederen weer eens flink bezig. Voor zolang het duurt, want de oproep aan SBS/Talpa om te stoppen met het programma wordt steeds luider...

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties