Peter Gillis terroriseert weggebruikers met moddervet zelfportret

Show & Tel
Peter Gillis terroriseert weggebruikers met moddervet zelfportret
Show & Tel

Peter Gillis terroriseert weggebruikers met moddervet zelfportret

Peter Gillis terroriseert weggebruikers met moddervet zelfportret

Terwijl ex-geliefde Nicol Kremers haar centen bij elkaar sprokkelt door haar volgers te bedonderen op social media, doet Peter Gillis dit op een andere manier. Hij is eigenaar van een aantal vakantieparken, en heeft bovendien de realityshow Massa is kassa. Daar maakt hij nu op een bijzondere manier reclame voor.

Nieuwe camper

Peter laat het publiek weten groots te gaan uitpakken voor het nieuwe seizoen van zijn show en dit doet hij door een nieuwe camper aan te schaffen. Maar dit is niet zomaar een koektrommel op wielen: op de achterkant pronkt een zelfportret van Gillis, wiens kale knikker eng de camera in grijnst. Hieronder de woorden 'Hatseflats' en het verzoek aan de Nederlanders om hem te volgen op Social media. Gillis schroomt niet om nog even reclame te maken voor het beddengoed van Jaqueline, met wie hij vrolijk poseert in het bed van de camper.

Gesponsorde camper

Het ziet ernaar uit dat alles aan deze actie gesponsord is voor Gillis; ook de camper zelf. In het bijschrift meldt hij: 'Hatseflats! Ik ben lekker aan het toeren met mijn splinternieuwe Camper Concorde Charisma de Rolls-Royce onder de campers. En dat bevalt goed, kan ik je zeggen! De camper is voorzien van alle luxe van thuis en (heel belangrijkūüėČ) een heerlijk bed....' We vragen ons af wie hij nog voor de gek wilt houden.

Het publiek reageert

Zijn volgers zijn duidelijk niet zo onder de indruk, een paar voorbeelden van het commentaar zijn: 'Patserij. Opscheppen is ook een kunst. Eenvoud siert de mens.' en 'Ja zeg en heel belangrijk een heerlijk bed.. heb je wel eens op zo'n bed geleden in een chalet die je verhuurd?? Moet je voor de gein eens doen. Misschien snap je dan wat je je gasten aan doet.' Ook zegt iemand anders: 'Ik ga echt niet kijken, laat me niet beduvelen'. Peter zal toch wat meer uit de kast moeten trekken om indruk te maken op het publiek.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties