Peter Gillis in paniek: ambtenaren komen geld bij hem halen

Show & Tel
Peter Gillis in paniek: ambtenaren komen geld bij hem halen
Show & Tel

Peter Gillis in paniek: ambtenaren komen geld bij hem halen

Peter Gillis in paniek: ambtenaren komen geld bij hem halen

Terwijl zijn ex-vriendin Nicolleke met haar digitale kunst horizontaal rijk wordt mag de Oostappen-don flink in de buidel gaan tasten voor de zoveelste wanbeleid-boete. Wegens het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten op Marina Beach (klinkt exotischer dan het in realiteit is) eist de gemeente Terneuzen een gigantisch bedrag op bij Peter Gillis.

Peter Gillis moet 200.000 euro betalen

De dwangsom is opgelegd omdat Gillis tegen de afspraken in arbeidsmigranten huisvestte op zijn recreatiepark. Een vergrijp dat hem bij de van de Limburgse gemeente Peel en Maas ook al op een gigaboete kwam te staan. De realityster had de kans tot 13 april de tijd om met een reactie te komen, maar dat bleef uit. Daarom gaat de gemeente Terneuzen het geld nu innen bij de Oostappen Groep BV.

Peter Gillis heeft maling aan controles

De eerste boete kreeg Peter al in 2018, maar bij controles in 2021 bleek dat er nog steeds arbeidsmigranten op het park woonden, waarop de gemeente in 2022 een dwangsom van 200.000 euro aankondigde.

Massa is Kassa weer op tv

Peter lijkt zich ondertussen alleen nog druk te maken om de terugkeer van realityhitshow Massa is Kassa, dat eind deze maand weer op tv te zien zal zijn. Peter meldde daar onlangs het volgende over: "Hatselfats! We zijn volop bezig met de opnames van seizoen 10. 'Familie Gillis: massa is kassa' is vanaf dinsdag 23 mei om 20:30 uur weer te zien op SBS6."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties