Presentator Farja Farvadin slaat muis tot pulp met fles Bacardi (VIDEO)

Show & Tel
Presentator Farja Farvadin slaat muis tot pulp met fles Bacardi (VIDEO)
Show & Tel

Presentator Farja Farvadin slaat muis tot pulp met fles Bacardi (VIDEO)

Presentator Farja Farvadin slaat muis tot pulp met fles Bacardi (VIDEO)

Presentator Farja Farvardin, beter bekend als Fawry not Sawry, heeft vandaag een flinke portie knaagdiermoes geprepareerd. Gewoon op ouderwetse wijze, zoals grootmoe dat vruuger deed: met grof geweld en een fles Bacardi. (Bekijk de video hieronder.)

'Hij leeft nog!'

Farja is compleet overstuur wanneer hij een muis door zijn woonkamer ziet lopen. In staat van blinde paniek grijpt hij naar het eerste 'wapen' in zijn kielzog: een gigantische fles Bacardi. Daarmee probeert hij de muis te verpletteren in zijn vloerkleed. "Oh, hij leeft nog! Hij leeft nog,'' gilt hij wanneer hij de fles omhoog lift.

Het liefste wil hij het diertje niet doden, maar de muis vangen vindt hij simpelweg te eng. "O wat erg, ik kan hem niet doodmaken. Ik kan dit niet. Waarom overkomt mij dit?”

‘Ik word leip!'

Is er een andere mogelijkheid dan beuken met Bacardi? "De stofzuiger? Nee, dan moet ik dat beest nog uit de stofzuiger halen ook. En ik weet niet eens hoe ik een stofzuigerzak verwissel. Ik word leip, ik word helemaal gek.”

Muis leeft nog steeds

Terwijl Farja al zijn opties afweegt, ligt de muis nog altijd naar adem te snakken onder de zware fles. "Ik trek dit niet,'' zegt Farja, die opnieuw begint te gillen. "Hij leeft nog, ik zie gewoon dat hij nog leeft. Maar ik weet niet wat ik moet doen! Ik kan dit niet!"

'Wat moet ik daar nou mee?'

Farja besluit uiteindelijk een stuk karton pakken. "Wat moet ik er nou mee doen?”, gilt hij weer. Aan zijn volgers laat hij zien hoe het arme beest op het karton ligt. Uiteindelijk brengt Farja het dier, dat nu hopelijk uit zijn lijden is verlost, naar buiten. Het lijkt erop dat Farja een hoop kritiek heeft ontvangen op zijn moordpartij, want hij heeft de video inmiddels verwijderd. Is Fawry dan toch Sawry?

Gelukkig heeft roddelkanaal Realityfbi nog bewijsmateriaal:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties