Schokkend: Knaagdierman in Lang Leve de Liefde vreet zijn date op

Show & Tel
Schokkend: Knaagdierman in Lang Leve de Liefde vreet zijn date op
Show & Tel

Schokkend: Knaagdierman in Lang Leve de Liefde vreet zijn date op

Schokkend: Knaagdierman in Lang Leve de Liefde vreet zijn date op

Deze aflevering van Lang Leve de Liefde is er niet een voor tere zieltjes. Je maakt in deze uitzending namelijk kennis met caviafanaat Jurgen en zijn prooi Susanne. Susanne laat terloops vallen dat ze het leuk vindt als een man haar benaderd. Voor Jurgen is dit een teken om al zijn zelfbeheersing overboord te kieperen en zijn date duidelijk te maken met wat voor ongetemd beest ze te maken heeft.

Het begint allemaal als een sprookje. Susanne denkt met haar neusje in de boter te zijn gevallen wanneer Jurgen haar rechtstreeks meesleept naar zijn knaagdier-imperium. Een klassieke versiertruc die George Clooney ook al jaren in zijn repertoire heeft: altijd eerst 't vrouwtje laten kennismaken met je roedel cavia's. Jurgen heeft het goed begrepen. Hij heeft er twee ontvoerd naar de villa en haalt ze uit hun kooi zodat Susanne ze uitvoerig kan betasten. So far, so good.

Meester van het dierenrijk

Jurgen is bang dat zijn twee ruwharige kompanen niet genoeg zijn om het hart van Susanne te veroveren. "Als je de rest van de veestapel wilt weten kunnen we wel even gaan zitten,'' nodigt hij haar uit voor zijn presentatie. Ze nestelen zich samen op bank zodat Jurgen zijn verhaal kan doen: "Ik heb nog vijf hamsters, twee valkparkietjes en een normaal parkietje, schildpadden..." Susanne wilt ondertussen ook iets delen: "Ik heb een kat en een hond." Jurgen voelt de competitie. "Ik was nog niet klaar. Ik was nog bezig. Ik heb ook een hond!" Rustig blijven Jur, laat je niet op de kast jagen. Jij bent de meester van het dierenrijk.

Horrorzoen

Op een gegeven moment vindt Susanne het de hoogste tijd om een leuke selfie te schieten. "Zie ik er een beetje appetijtelijk uit?,'' vist ze naar een complimentje van haar hongerige date. Jurgen is geen man van woorden, maar van daden. Hij pakt Susan vol op haar muil. Vermoedelijk heeft hij deze techniek afgekeken bij zijn valkparkiet die haar kuikens voert. Op Twitter griezelt de kijker bij het aanzicht van deze beestachtige beksessie.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties